Една от звездите на Уулвърхемптън – Рубен Невеш не скри

...
Една от звездите на Уулвърхемптън – Рубен Невеш не скри
Коментари Харесай

Невеш: Тренирахме този гол, но да благодарим и на вратаря ни

Една от звездите на Уулвърхемптън – Рубен Невеш не скри своето благополучие от обстоятелството, че съумя да обезпечи точка на отбора си посредством своето попадение за 1:1 против Манчестър Юнайтед във втория кръг на Висшата лига. Полузащитникът беше прецизен в 57-ата минута с великолепен шут от отдалеченост, а с цел да се резервира подобен крайния резултат след него асът на „ алените дяволи” Пол Погба пропусна дузпа.

„ Трябваше да се пригодим. Юнайтед стартира доста добре мача, пресира ни високо. Чувствахме, че беше много мъчно да направляваме мача през първото полувреме. През второто рискувахме и се справихме добре”, разяснява португалският халф.

„ Наистина ни беше мъчно да задържаме топката. Те са тежък противник. Поговорихме си на полувремето и през втората част бяхме друг отбор.”

„ Работихме това осъществяване през седмицата и в този момент вкарах. Наистина съм благополучен от гола и резултата, тъй като той пристигна против огромен отбор. ВАР? Наистина беше тежко. Трябва да бъдем търпеливи в наши дни. Трябваше да честваме два пъти, да, само че в случай че беше единствено един път, щеше да е по-добре. Свършихме в действителност чудесна работа след втората част.”

„ Друг значим миг беше дузпата. Трябва да благодарим на вратаря ни Руи Патрисио”, добави 22-годишният Невеш във връзка спасяването на своя съотечественик.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР