Една от водещите технологични компании Blockchain Australia има нов лидер

...
Една от водещите технологични компании Blockchain Australia има нов лидер
Коментари Харесай

Австралия поема по пътя на блокчейн технологията

Една от водещите софтуерни компании Blockchain Australia има нов водач в лицето на Стив Валас. Той разгласи, че ще се концентрира върху построяването на доверие в blockchain технологията и подобряването на имиджа й измежду бизнеса и държавните управления, предава изданието Cointelegraph.

Валас заменя Ник Джурието, който управлява организацията през последните пет години. Валас е работил като промишлен преподавател и наставник в голям брой университети и стратегии. Основател е и на австралийската маркетингова компания. Валас също по този начин поучава държавните управления по отношение на блокчейн бранша.

Пред профилираното издание Валас споделя, че ще се концентрира върху подобряването на доверието на основните отраслови водачи в технологията. "Това се свежда до определението на хората за блокчейн. Техните възгледи са образувани през интервала 2017 година, когато доста измами и неприятно планувани планове се провалиха ", изяснява той.

Валас споделя, че хората по-често знаят, че блокчейн се употребява за криптовалути и по тази причина могат да не схванат по какъв начин технологията може да се ползва в други области, като да вземем за пример веригата за доставки, търговията на дребно или правния бранш.

Много промишлености са ударени от пандемията на ковид, само че промишлеността на блокчейн е една от дребното, които могат да се възползват от нея, съгласно Валас.

"Ковид-19 акцентира минусите на сегашните системи и насочи към капацитета на блокчейн. Линиите на доставки са единствено една от промишленостите, които през последните няколко месеца претърпяха огромни съкрушения и организациите към този момент ще бъдат отворени за разискване на неортодоксални решения ", счита новият водач на Blockchain Australia.

През февруари тази година Департаментът за индустрия, нововъведения и просвета на Австралия приготви тактика, която улавя евентуалната облага от свързването на бизнеса с блокчейн. Валас също ще се включи по работата по пътната карта на блокчейн, разговаряйки с водачите в промишлеността и държавните чиновници, с цел да събере двете страни към продължаващите старания.

Според Валас това е належащо начало и е приветствано от мнозина като ясна проява, че държавното управление е готово да работи с водачите на блокчейн технологии. Но е извънредно значимо да се привлекат колкото се може повече страни в полемиката по-рано, с цел да се направи тактика по какъв начин Австралия да продължи напред към по-доброто внедряване на блокчейн.

Целта за прогрес е да се свържат "силозите от информация ", които към този момент съществуват сред другите браншове и да ги обединят.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР