Една от теориите на конспирациите, които циркулират в публичното пространство,

...
Една от теориите на конспирациите, които циркулират в публичното пространство,
Коментари Харесай

Тайни срещи в ЦРУ и разговори с MI 6 доказват, че Анджелина Джоли е шпионин

Една от теориите на конспирациите, които циркулират в общественото пространство, е, че Анджелина Джоли работи под прикритие за Централно разузнавателно управление на САЩ. И въпреки всичко има някои доказателства, които поддържат теорията, че 45-годишната актриса е разузнавач, написа bg-voice.com.

И в случай че се има вяра на водещ специалист по връзките сред Холивуд и държавното управление на Съединени американски щати, Анджелина може да е била вербувана по някое време при започване на новия век.

Оттогава носителката на „ Оскар “ е упреквана два пъти от ядосани задгранични служби, че е сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, изиграла е роля при рухването на шефа на организацията и е взела участие в два кино лентата, поддържани от Централно разузнавателно управление на САЩ.

Освен това тя е част от един от най-влиятелните мозъчни тръстове във Вашингтон и е интервюирала някогашният началник на тайните служби на Обединеното кралство MI6 – един от най-силните съдружници на Централно разузнавателно управление на САЩ.



Авторът на книгата National Security Cinema твърди, че Джоли е идеалният човек за разузнаването.

Експертът Том Секер прекарва години, употребявайки Закона за достъп до информация, с цел да проверява връзката сред филмовата промишленост и разследващата общественост и споделя, че доказателствата загатват, че „ нещо се случва “ сред Анджелина и Централно разузнавателно управление на САЩ.

„ По време на първата администрация на Обама имаше няколко опита външната политика на Съединени американски щати да се промени. Изглеждаше по този начин като че ли външната политика на Съединени американски щати е идентична през последните 10 години, само че те разпространяваха концепцията за филантропична интервенция и теория за отбрана, известна като R2P. “

„ Идеята холивудска звезда да бъде вербувана като разузнавач се вписва напълно в метода, по който външната политика беше ребрандирана през този интервал. “

През последното десетилетие задграничните чиновници допуснаха, че Анджелина е пълновръстен „ сътрудник “ на Централно разузнавателно управление на САЩ, който употребява филантропичната си активност, с цел да разпространява външната политика на Съединени американски щати.



Името на Анджелина също е обвързвано със сваления някогашен шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Дейвид Петреъс. Двамата разговаряха и се снимаха в Багдад през февруари 2008 година, до момента в който Петреъс беше на служба в Ирак.

След като пое най-високата служба в Централно разузнавателно управление на САЩ, двамата още веднъж се срещат в централата на организацията във Вирджиния на 11 януари 2012г. Същият ден Анджелина и нейният тогавашен сътрудник Брад Пит посетиха президента Барак Обама в Белия дом.

По-късно срещата ще изиграе второстепенна роля в секс абсурда, който постави завършек на кариерата на Централно разузнавателно управление на САЩ на Петреъс.

Секер счита, че връзката на актрисата с английската разследваща работа може да е осъществена посредством Министерството на външните работи на Англия, с което тя е почнала работа по акция против половото принуждение по време на войната през май 2012 година

Кино съдействието на Анджелина с Централно разузнавателно управление на САЩ също е добре документирано.

Към днешна дата тя взе участие в най-малко два шпионски кино лентата, които бяха директно подкрепени от Централно разузнавателно управление на САЩ – „ Добрият овчар “ през 2006 година и „ Агент Солт “ през 2010г.

Само няколко месеца, откакто „ Добрият овчар “ беше пуснат през декември 2006 година, Анджелина стана член на авторитетния мозъчен концерн на Съвета по външни връзки. Връзките на Съвета с Централно разузнавателно управление на САЩ датират от ранните дни на разследващата работа и не престават и до през днешния ден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР