Една от основните тенденции в потребителската електроника е „персонализира-ното потребителско

...
Една от основните тенденции в потребителската електроника е „персонализира-ното потребителско
Коментари Харесай

Телевизорите на LG предлагат забавление и по-добър живот у дома

Една от главните трендове в потребителската електроника е „ персонализира-ното потребителско преживяване ", на което притежателите на LG тв приемници могат да се любуват всеки ден, с помощта на изобилието от комфортни, персонализирани функционалности и начин на живот услуги, налични на webOS платформата на LG.

От стартирането си през 2014 година, webOS продължава да се развива, предлагайки усъвършенствана функционалност, услуги и варианти, с всяка нова актуализация и версия. Най-новият потребителски интерфейс на webOS прави тв приемниците LG от 2021 година и 2022 година най-хубавите центрове за домашно развлечение - способни са да обезпечат непрестанно възходящ брой начин на живот приложения, по-лесен достъп до рекомендации с помощта на новостартиралия Life`s Good Hub и мобилна интеграция с безпроблемно лъчение на наличие.

С усъвършенстваната си дарба да насочва потребителите в дългия лист от предлагани услуги, новият начален екран на webOS към този момент включва секцията Life`s Good Hub, където потребителите могат да открият някои от най-новите начин на живот приложения с натискане на един бутон. Лайфстайл разделът дава подбрана селекция до 15 приложения, съсредоточени върху подобряването на живота в дома на тематики като фитнес, здраве или това да останем свързани. Новата функционалност икономисва време и разрешава на потребителите да намерят услуги, подобаващи за техните характерни усети и желания, като „ сортира " най-подходящите приложения от почти 2200-те налични сега на платформата LG webOS.

Друг значим подробност е мобилното преживяване и съвместимостта на другите устройства. Приложението ThinQ на LG е обновено, с цел да улесни излъчването на наличие от мобилни устройства към LG тв приемници. Потребителите ще се насладят на опцията да превключват от гледане на мобилния си телефон към гледане на тв приемника, възпроизвеждайки наличие от разнообразни източници, в това число и от главните стрийминг услуги - LG Channels и LG Fitness.

Новото начин на живот наличие, което LG продължава да дава на платфор-мата webOS, демонстрира, че компанията схваща и прави оценка методите, по които нуж-дите и животът на потребителите са се трансформирали напоследък. Пример за това е RemoteMeeting: елементарно за потребление решение за видеоконференции, създа-дено с мисъл за работещите от у дома и тези, които желаят да прекарат повече вре-ме с приятелите и фамилията си. Настройването на приложението на LG тв приемниците е бързо и елементарно, защото не изисква връзка с преносим компютър или компютър.

В актуалния свят грижата за себе си е също толкоз значима, колкото и възмож-ността за свързване с другите. Ето за какво най-новите тв приемници на LG поддържат приложения като Insight Timer. Популярното приложение за медитация е създаде-но да оказва помощ на потребителите да се борят с безпокойството, напрежението и неприятното ка-чество на съня посредством набор от ободряващи и релаксиращи практики.

Фитнесът също е основен съставен елемент за положително здраве, заради което най-новите тв приемници на LG оферират няколко приложения, които могат да оказват помощ на потребителите да трансфорат всекидневните си в места за тренировки. Приложението 305 Fitness включва ободряващи тренировки с танци и музика от DJ онлайн и известни абонаментни приложения като MaxPro, Fiit TV и Flexit.

С подсъзнателен потребителски интерфейс и възходяща библиотека от приложения и услуги, обхващащи развлечения, интелигентно ръководство на дома, както и личностно развиване и здраве, тв приемниците LG с webOS не престават да предефи-нират персонализираното преживяване и да дават по-добър живот в дома на потребителите по целия свят.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР