Една от основните особености на семейството Huawei Mate 10 стана

...
Една от основните особености на семейството Huawei Mate 10 стана
Коментари Харесай

Huawei Mate 10 Pro на базата на Kirin 970: първите резултати от бенчмарковете

Една от главните особености на фамилията Huawei Mate 10 стана 8-ядреният чипсет Kirin 970 с периодичност до 2,36 Ghz и графичния чип Mali-G72MP12. В специфичност на този чип се трансформира невронният процесор, който, съгласно компанията, десетки пъти покачва цялостната продуктивност и енергийна успеваемост на системата.



Докато апаратът към момента не е дебютирал на пазара, това не може да се ревизира на процедура, само че от GSMArena са съумели да се снабдят с резултатите на флагмана Mate 10 Pro, който е взел участие в известните бенчмаркове (по-специално в AnTuTu и Geekbench). В същото време, той е бил съпоставен с останалите топ-устройства на пазара.

В AnTuTu, флагманът на Huawei е отчел 178 510 точки и губи в класирането единствено от iPhone 8 Plus, въз основата на A11 Bionic, и от OnePlus 5, който е базиран на Snapdragon 835. Същите чипсети преобладават и в теста Geekbench.

А в GFXBench, където са тествани единствено Android устройства, Mate 10 Pro е заел първа позиция (макар и не на всички етапи).



Източникът отбелязва, че тествания пример на Mate 10 Pro се е намирал в положение на предфинален статус, тъй че след стартирането му, той може да бъде малко по-мощен. Във всеки случай, в синтетичните проби, Kirin 970 не се е оказал водач. Да забележим какви ще бъдат действителните проби.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР