Една от най-ярките актриси в Пътят на честта“ София Маринкова

...
Една от най-ярките актриси в Пътят на честта“ София Маринкова
Коментари Харесай

Жаклин от „Пътят на честта“ живее втори живот с Драго Симеонов

Една от най-ярките актриси в „ Пътят на достойнството “ София Маринкова живее втори живот със своята половинка журналистът Драго Симеонов, научи „ Галерия “. Двамата са дружно към този момент повече от 3 години, само че не обявяват връзката си, защото задоволително са се опарили с предходните си любови. Едва малко на брой техни другари знаят, че емблематичният глас на „ Дарик радио “ и Жаки от хитовия сериал са гаджета.

 

„ Ще се омъжиш ли за мен “, крещи млад мъж под терасата на София Маринкова. Годината е 2012-а и никой не може да повярва, че артистът Христо Терзиев, прочут като плейбоя на Народния спектакъл, е решил да предложи брак на Софи. „ Да не се отметне? “, предизвестява я даже самият Стефан Данаилов, в чиито клас е Маринкова.

 

Е, не се отмята... Само месец по-късно актрисата към този момент носи семейството Терзиева, а на идната година им се ражда наследник. За страдание, бурната обич и бракът им траят едвам 2 години и двамата се развеждат. Маринкова тежко приема раздялата и изпада в меланхолия.

От самотата я избавя нейният принц на бял кон – журналистът Драго Симеонов, който също е разграничен с майката на сина си. Момчетата на Софи и Драго пък се схващат отлично между тях и дружно посрещат празниците.

Бившата брачна половинка на Симеонов – художничката Вергиния, от дълго време не живее в България и е омъжена за немец. Малкият Павел постоянно идва на посетители при татко си, а с новата му другарка Софи „ са си на един ум “, както се показва самата тя. Синът на актрисата – 7-годишният Орлин, се схваща прелестно обожава доведения си по-голям брат и всички дружно са като едно огромно семейство.

 

Но без брак! Не и този път, безапелационна е София пред свои другари. Драго пък постоянно е бил твърдо срещу брачната институция и се радва, че половинката му е на същото мнение. А с цел да е цялостна идилията, Маринкова е в доста положителни връзки и с някогашната жена на Драго – двете постоянно си пишат в мрежата, споделят си фотоси и си вършат похвали.

 

Коренно друга по темперамент и орис е героинята на Софи в „ Пътят на достойнството “ Жаклин. Сестрата на Калоян Станков (актьора Ивайло Захариев) е един от най-колоритните облици в сериала – тя е трудновлюбчива, мощна и самоуверена жена, твърдо срещу сериозните обвързвания. Фенове дефинират актьорската игра на София като блестяща и даже над равнището на звездата в сапунката – Ивайло Захариев. Апропо, паметливите знаят, че Маринкова е ослепителен гений още от сериала „ Женени с деца в България “, където играеше Сиси Бикова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР