Една от най-влиятелните личности в света на видеоигрите, изпълнителният директор

...
Една от най-влиятелните личности в света на видеоигрите, изпълнителният директор
Коментари Харесай

Зелник остава на поста си до 2029

Една от най-влиятелните персони в света на видеоигрите, изпълнителният шеф на Take-Two Interactive Строс Зелник, ще остане на поста си до 2029, предава Axios. Това стана ясно през тази седмица, откакто Зелник подписа удължение на договорните си обвързване с компанията. Заедно със Зелник до 2029 контракта си удължи и президентът на Take-Two Карл Слатоф.

Любопитен миг в подаденото съобщение от страна на компанията към Комисията по скъпи бумаги и тържищата на Съединени американски щати се явява това, че възнаграждението на Зелник ще е обвързано с растежа на спомагателната монетизация в игрите на издателя или така наречен „продължаващо потребителско разходване на средства“, което включва транзакции в самите игри и виртуалните валути.

Take-Two Interactive е един от най-големите издатели на развлекателно наличие в света. Компанията е притежател на студиа, като Rock Star, 2K, Ghost Story Games (преди Irrational Games), а за последно и Zynga, които Take-Two закупи за сумата от $12.7 милиарда

Бъдещето на компанията наподобява повече от положително, откакто още веднъж през тази седмица стана ясно, че до март 2024 година, Take-Two имат намерение да издадат над 40 видеоигри. Сред тях участват заглавия, като Grand Theft Auto VI, Bioshock 4, Marvel’s Midnight Suns, The Quarry, Lego Sports Game, Tales from the Borderlands 2, по-малки заглавия, портове и модифицирани версии на игри, като Max Payne 1 и 2.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР