Една от най-успешните страни в зимните спортове няма да участва

...
Една от най-успешните страни в зимните спортове няма да участва
Коментари Харесай

Мощен удар от МОК! Без Русия на зимната Олимпиада

Една от най-успешните страни в зимните спортове няма да взе участие на Зимните Олимпийски игри в Пьонгчанг при започване на идната година. Това стана ясно след съвещанието на МОК.

Крехко творение ще брани присъединяване на Русия на Олимпиадата

Спортистите на "сборная " са със възбрана да вземат участие в Южна Корея, а публични лица от страната са със възбрана да участват на форума. Руският байрак изобщо няма да се вее в Пьонгчанг, а химнът на страната е изваден от програмата.

Здрав надзор за съветските спортисти преди Игрите в Пьонгчанг

Всеки съветски състезател, който по някакъв метод бъде позволен до Игрите, ще носи безпристрастен екип, а даже да завоюва орден, той няма да бъде записан в формалния връх на страната на такива конгреси.

МОК наказа нови четирима руснаци

Тежката глоба за Русия е поради систематична приложимост на допинг от нейните спортисти, като следствието от УАДА тече повече от една година. Такова санкции няма казус в олимпийската история.

МОК взема решение за Русия на 5 декември

С това решение на МОК категорично се затвърждава, че използването на допинг от локалните спортисти е била държавна политика и тъкмо по тази причина нито едно публично лице от страната няма да бъде позволено до Зимните Олимпийски игри.

Руската антидопингова организация остава със спрени права

Все още не е ясно дали руснаците ще апелират глобата. Подозирайки решението на МОК, в локалния спорт се готвеха за протест на форума, само че в този момент подобен очевидно няма да им се наложи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР