Една от най-успешните инициативи на Съвета на жените в бизнеса

...
Една от най-успешните инициативи на Съвета на жените в бизнеса
Коментари Харесай

Започва деветото издание на женската лидерска академия

Една от най-успешните начинания на Съвета на дамите в бизнеса в България (СЖББ) - Лидерска академия „ Успяваме в България “ ще се организира за девета поредна година и към този момент набира кандидатури за випуск 2022/2023.

Академията е изцяло безвъзмездна, а присъединяване в нея е уместно за дами на разнообразни мениджърски и/или управителни позиции от корпоративния свят, които се стремят непрекъснато да надграждат своите умения, да развиват предприемаческия си дух, както и да научават и вкарват нови практики в бизнеса. Желаещите да се включат могат да изпратят своите кандидатури от 15 септември до 10 октомври 2022 година

„ Вече съвсем 10 години насърчаваме професионалното развиване на младите бизнес дами в страната. Вярваме, че Лидерска академия „ Успяваме в България “ способства извънредно доста в това начинание и не инцидентно е измежду най-емблематичните начинания на Съвета. Академията не е просто стратегия от курсове, тя е незабравимо прекарване на личността, което дава опция на дамите да опознаят своите мощни и слаби страни, да се впуснат в нови провокации и да получат познания. Обръщам се към всички бизнес дами в България, които непрекъснато се стремят да се развиват, да не се двоумят и да изпратят своята кандидатура “, показа Цветанка Минчева, ръководител на УС на СЖББ и основен изпълнителен шеф на УниКреит Булбанк.

За първи път обучителната лидерска стратегия ще включва и нов модул „ Предприемачество и ръководство на смяната “, който е в отговор на новата реалност, провокациите и потребностите на актуалния бизнес. Сред другите тематики, които образованието в Академията обгръща са „ Емоционална просветеност “, „ Бизнес моделът ТИ “, „ Въздействащи презентации в онлайн среда “ и други. Модулите са създадени и се водят от експерти в фирмите членове на Съвета. Обучителната стратегия ще продължи до юни, 2023 година като модулите ще се организират всеки финален четвъртък и петък от месеца.

Всички искащи могат да аплайват за присъединяване в програмата, като изпратят автобиография и мотивационно писмо на до 10 октомври 2022 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР