Една от най-успешните български волейболисти - Добриана Рабаджиева, изненада привържениците

...
Една от най-успешните български волейболисти - Добриана Рабаджиева, изненада привържениците
Коментари Харесай

Доби Рабаджиева започна китайското си приключение със специален поздрав

Една от най-успешните български волейболисти - Добриана Рабаджиева, изненада последователите на новия си клуб - " Гуанджоу " Евъргранд с привет на китайски при идването си.

На летището в Китай тя бе посрещната от група почитатели на отбора, които се трансфораха в първите щастливци, взели подпис и създали си фотография с новата си звезда. Тя пък отвърна с усмивка, макар дългото пътешестване, и откликна на молбите им.
View this post on Instagram
Ni hao @drabadzhieva ni hao ma? #hengda #hengdavolleyball #dobrianarabadzhieva cr.weibo Heng

A post shared by I Love Volleyball (@puengpm) on Sep 22, 2018 at 4:56am PDT

Доби даже ги поздрави на китайски, а по-късно се насочи към залата, където да се запознае с новите си съотборнички.

За Рабаджиева това е шести клуб, в който ще играе. Посрещачката стартира кариерата си в ЦСКА, с " Рабита " Баку печели златен орден на Световното клубно състезание през 2011 година и сребърни оценки от същия шампионат през 2012 и от Шампионската лига през 2013 година С " Волеро " Цюрих пък печели бронзови медали от Световното клубно състезание през 2015 и 2017 година

Доби е съществена част и от националния тим на България. През 2012 година с нея в състава " лъвиците " печелят сребро, а през 2013 - бронз от Европейската волейболна лига.

За последно Рабаджиева игра в турския " Галатасарай ".

" Гуанджоу " пък е първенец на Китай за сезон 2011/2012, а през 2013 година приключи на трето място на Световното клубно състезание. През предишния сезон в него игра друга българска националка - Ева Янева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР