Една от най-успешните български изпълнителки Поли Генова ще зарадва феновете

...
Една от най-успешните български изпълнителки Поли Генова ще зарадва феновете
Коментари Харесай

Поли Генова с първи самостоятелен концерт

Една от най-успешните български изпълнителки Поли Генова ще зарадва почитателите си с първи огромен независим концерт. Спектакълът, който носи символичното име „ #1 “, ще се организира в Античния спектакъл в Пловдив на 30 юли тази година. Новината беше оповестена персонално от Поли онлайн в ефира на Нова телевизия в „ Забраненото шоу на Рачков “.

С концерта изпълнителката отбелязва 30 години на сцена, като тя разкри, че е на сцена от нежната 4-годишна възраст. Тя ще показа неповторимо шоу със особено основани концертни версии на песните и впечатляваща хореография към тях.

Почитателите на хубавата музика ще имат опцията да чуят както нови части, по този начин и шлагерите „ LAST NIGHT “, трансформирала се в най-слушаната ария в родния ефир, „ How we end up “, която направи пробив в MTV, „ If Love Was A Crime “, която донесе впечатляващото четвърто място на България на Евровизия 2016, и доста други. Заедно с Поли на сцената на Античния спектакъл като гост-изпълнители ще се качат някои от най-обичаните български актьори.

„ Мечтая за този миг от години и съм безпределно разчувствана, че се случва тъкмо в този стадий от живота ми и то на най-голямата открита сцена в страната. Нямам самообладание дружно да споделим това прекарване! “, съобщи Поли Генова.

Билетите за концерта на Поли Генова в Античния спектакъл в Пловдив към този момент са в продажба в мрежата на EVENTIM онлайн и в обекти в цялата страна – бензиностанции OMV, магазини Office 1 Superstore, Технополис, книжарници Orange и други. Събитието ще се организира с стеснен брой фенове съгласно всички условия на здравните институции и при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР