Една от най-сексапилните волейболистки в света - Кей Алварес, направи

...
Една от най-сексапилните волейболистки в света - Кей Алварес, направи
Коментари Харесай

Кей Алвес: Печеля повече от голите си снимки, отколкото от волейбола

Една от най-сексапилните волейболистки в света - Кей Алварес, направи любопитно самопризнание пред O Globo, че със спорт тя изкарва в пъти по-малко пари, в сравнение с с голите си фотоси в интернет.

„ Вече трета година се занимавам професионално с волейбол и се считам за професионален състезател. Нещата отвън волейболното игрище започнаха да ми носят съществени доходи. Затова отстранявам малко повече време в тази своя паралелна кариера. Дали ми харесва или не, изкарвам повече пари в интернет. Все отново съм състезател и с помощта на волейбола станах известна в обществените мрежи. Едновременно съм състезател, модел и инфлуенсър. Печеля 50 пъти повече от цифровите платформи, в сравнение с от интернет. Най-много доходи идват от OnlyFans. Там таксата за почитателите ми е закрепена за месец “, споделя тя, представена от dsport.

Все повече млади и красиви девойки по света вземат решение да се впуснат в софт порното, като се възползват от известността си в обществените мрежи, с цел да печелят директни дивиденти от своите фенове. Несъмнено е изкушаващо, когато няма шефове, пред които да се регистрират. Някои от най-успешните модели в OnlyFans даже признават, че са спечелили първия си милион в границите на година, откогато стартират да разгласяват сходно наличие.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР