Една от най-сексапилните готвачки - Михаела Кокинова, ще се жени,

...
Една от най-сексапилните готвачки - Михаела Кокинова, ще се жени,
Коментари Харесай

Гореща звезда от Hell`s Kitchen стяга сватба

Една от най-сексапилните готвачки - Михаела Кокинова, ще се дами, научи HotArena. Русата кокона, която бе част от третия сезон на Hell`s Kitchen, подвигна щуро моминско празненство.

Купонът за надарената русокоска стартира на плажа. Сред най-близките на Михаела са и други две риалити героини от „ Кухнята на пъкъла “. Победителката в третия сезон Веселина Чилева и любимката на феновете от последния Виктория участват на купона. Шампанско се лее на пакост, а девойките танцуват и се забавляват.

Партито продължава и вечерта, когато мацките се насочва към първокласен ресторант. Там Михаела поставя булчинската рокля, с която ще се врече във честност на избраника си. Купонът продължава в нощно заведение където пее Азис. Той няколко пъти поздравява бъдещата младоженка.

Кокинова получава привет и от Пиленцата от Монако, с които е доста близка. Боби и Нина  изпращат видеопослание към бъдещата младоженка непосредствено от Лазурния бряг.

Красавицата от Hell`s kitchen ще се омъжи за обичания си Калоян, с който са дружно от близо 6 години, писа „ България Днес “.  Събитието ще бъде след няколко дни в родния й град Поморие. Михаела управлява ресторант в града, а неотдавна върти и плажно заведение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР