Една от най-популярните спортни личности Том Брейди и неговата съпруга

...
Една от най-популярните спортни личности Том Брейди и неговата съпруга
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен и Том Брейди вървят към развод, наеха адвокати

Една от най-популярните спортни персони Том Брейди и неговата брачна половинка Жизел Бюндхен са наели юристи за бракоразвод, оповестяват разнообразни медии в Съединените щати. Според източник на CNN двамата “изследват опциите ” по отношение на бъдещето на брака им.

Куотърбекът на “Тампа Бей Бъканиърс ” от Националната футболна лига (НФЛ) и манекенката живеят разграничени от известно време. Двамата имат неизпълним спор по незнаен публично проблем, само че се твърди, че Бюндхен не е удовлетворена от решението на Брейди да се завърне в НФЛ за 23-и сезон.

В изявление за списание Elle предишния месец Бюндхен изрази запаси към дейностите на нейния брачен партньор.

“Притеснена съм, несъмнено. Това е извънредно недодялан спорт, а ние имаме деца и аз държа той да бъде с нас. Говорили сме по този въпрос безчет пъти, само че всеки взема решение самичък за себе си. Той също има право да търси щастието си ”, споделя тя.

Самият състезател в свое изявление един път показа, че му е коствало висока персонална цена да играе над 20 сезона в НФЛ.

“Нямам Коледа от 23 години и нямам Ден на благодарността от 23 години. Не чествам рождените дни на обичаните си хора, които са родени сред август и края на януари ” – сподели той в подкаст.

45-годишният Брейди и 42-годишната Бюндхен имат две деца – Бенджамин на 12 и Вивиан на 9. Куотърбекът на Бъкс, който е 7-кратен първенец от “Супербоул ”, има и още един наследник от предходна връзка – Джак, на 15 години.

Разводът би означавал спор за милиони долари. Според “Форбс ” Брейди е номер 9 измежду най-добре платените спортисти в света с годишна заплата от 89 млн. $. Жизел Бюндхен, която има сполучлива кариера в света на стилния бизнес, има положение от 400 млн. $.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР