Една от най-оригиналните съвременни банди, която трудно подлежи на жанрово

...
Една от най-оригиналните съвременни банди, която трудно подлежи на жанрово
Коментари Харесай

The Aristocrats с първи концерт в България

Една от най-оригиналните модерни банди, която мъчно предстои на жанрово определение – The Aristocrats, следва за пръв път да пристигна у нас. Изявата им на 9 декември в клуб City Stage се провежда от Loud Concerts. Концертът ще се трансформира в неоспорим празник за почитателите на триото, които сигурно са наясно, че живите им осъществявания са същинска детонация от музика и страсти.
Турнето на The Aristocrats (китаристът Guthrie Govan, басистът Bryan Beller и барабанистът Marco Minnemann) е във връзка издаването на четвъртата продукция на бандата, озаглавена You Know What…? и включваща осем композиции. Бандата го дефинира като най-амбициозното им и изследователско създание.
Билетите за изявата на The Aristocrats влизат в продажба от през днешния ден, 24 юни, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и сътрудниците им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис.. Цената е 45 лева.на билет, а в деня на концерта ще бъде 55 лв..
Всеки почитател може да употребява и опцията на Eventim Print at Home, която дава опция да се отпечатва закупеният електронен билет у дома.
През последните осем години The Aristocrats издават сполучливи албуми, пътуват по турнета по целия свят и се утвърждават като една от най-оригиналните, жанрово неопределими и неограничени рок-фюжън банди на планетата. Всеки, който е имал щастието да гледа онлайн тяхното музикално високо волтажно преобразяване, което включва рок, джаз, метъл, поп и даже и обичайно кънтри, е наясно с силата на бандата. Импровизациите им разрешават във всеки един миг безусловно всичко да е допустимо да се случи на сцената, в това число и лек флирт с публиката.
Но дано отдадем заслуженото на всеки един от тази супер група:
*  Guthrie Govan несъмнено е измежду най-горещите китаристи на съвремието ни, чийто солов албум през 2006 Erotic Cakes бе припознат като неизбежна класика. Опитът му по поп турнета му обезпечават огромно търсене, а през април 2015 година се появява на корицата на списание Guitar World.
*  Bryan Beller е работил с имена от ранга на Steve Vai, Joe Satriani, Mike Keneally (Frank Zappa), както и с метъл бандата Dethklok. Соловите му произведения включват 3 албума, 2 DVDта, а през 2012 година се появява на корицата на октомврийския брой на списание Bass Player Magazine.
*  Marco Minnemann се смята от почитателите за един от най-талантливите и новаторски барабанисти в света. Освен че има достойнството да се появява на кориците на най-престижните издания за барабанисти, вкл.и Modern Drummer, той се радва и на колаборации с Adrian Belew, UKZ, Steven Wilson, Joe Satriani, Necrophagist, Steve Hackett. По-малко знае се, че той е мулти-инструменталист и работлив композитор с над 20 солови албума и DVD-та зад тила си.
Концертът на The Aristocrats в София на 9 декември в клуб City Stage е с начало 20 часа! Не го пропускайте!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР