Една от най-обичаните родни изпълнителки, любима на поколения българи –

...
Една от най-обичаните родни изпълнителки, любима на поколения българи –
Коментари Харесай

Йорданка Христова представя ``Обич разпиляна`` на 14 декември в зала “Тържествена” на Военна академия |

Една от най-обичаните родни изпълнителки, обичана на генерации българи – Йорданка Христова , ще показа своя концерт-спектакъл “Обич разпиляна ” , на 14 декември, oт 20 ч. в зала “Тържествена ” – залата на Военна академия в София.

Примата ще извърши едни от най-големите шлагери в репертоара си, събрани в един хубав и трогателен, музикален театър. Малко преди Коледа, Йорданка Христова ще подари на почитателите си нейната любов и дава обещание да ги зареди с отлично, празнично въодушевление. В концерта ще прозвучат неостаряващи нейни песни като: " Ще не преставам да пея ", " Делфините ", " Песен моя, любов моя ", " Тъмно алена роза ", " Гергьовден ", " Лиляно, моме " и още доста други.

Спектакълът е под режисурата на Тодор Мадолев и по сюжет на Юлия Манукян. Концертът се осъществен под диригентството на Левон Манукян и с присъединяване на Симфониета - Разград и балет.

Билети за спектакъла “Обич разпиляна ”, на 14 декември, можете да намерите в системата на и на място, на входа преди концерта. Зала “Тържествена ” се намира в постройката на Военна академия – на бул. “Евлоги и Христо Георгиеви ” 82 (вход откъм булеварда). Цената на билетите е от 25 до 40 лева, съгласно мястото в залата.

Влизането в залата ще става със зелен документ или с негативен пи-си-ар или антигенен тест.

Можете да следите за вести към спектакъла в страницата на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР