Една от най-красивите ни миски – Теди Бургазлиева, стана майка

...
Една от най-красивите ни миски – Теди Бургазлиева, стана майка
Коментари Харесай

Теди Бургазлиева е на седмото небе, споходи я неописуемо щастие!

Една от най-красивите ни миски – Теди Бургазлиева, стана майка на близнаци. Раждането се е случило преди няколко дни, само че чак в този момент хубавицата показа щастливата вест с почитателите си.

Рожбите й са момиче и момче и носят имената Ема и Раян. Мис България 2002 използва социалните мрежи, за да пусне първа снимка с наследниците си в детска количка, пише " Монитор ".

„ Целият ми свят се разтопи от умиление, когато погледнах децата си в очите и ги гушнах.

Може ли животът да е по-хубав? Благословени сме и сме благодарни за тези две чудеса! “, гласи част от изповедта на чаровната брюнетка в Инстаграм.
Баща на бебетата е бившият автомобилен състезател Симеон Иванов. През 2017 година той и Теди си казаха заветното „ да “ в САЩ, където е постоянният им адрес.
Сред поздравилите щастливата двойка за децата им са актрисата и модел Диляна Попова и водещата Диана Алексиева.
Междувременно Бургазлиева търси българска печатница за автобиографичната си книга „ Невъзможно “. От началото на месеца е налична дигитална версия на четивото по цял свят, но почитателите на авторката у нас търсят хартиено издание.

„ Невъзможно “ описва както опита, така и грешките на Бургазлиева. Книгата включва истории от времето, когато миската е спала в малка стаичка без мебели на един матрак на пода, докато работи на три места, до момента, в който е успяла да се реализира в САЩ без чужда помощ.
„ Тотално различен човек бях, бях много разглезена, очаквах, че всичко ще ми се поднася на готово, отваряха ми се много врати, бях познато име, просто ми беше много лесно. Изведнъж дойдох тук, никой не ме познава, аз не познавам никой, английският ми беше доста зле. Това беше училище, което ме направи силна. “, разказа наскоро тя.
Именно желанието семейството да се увеличи с поне един член е мотивирало Бургазлиева да напише дебютната си книга.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР