Една от най-красивите жени на планетата актрисата Анджелина Джоли подчерта

...
Една от най-красивите жени на планетата актрисата Анджелина Джоли подчерта
Коментари Харесай

Анджелина Джоли с откровения за мъжете

Една от най-красивите дами на планетата актрисата Анджелина Джоли акцентира ролята, която мъжете могат да изиграят във образуването на личността на младите девойки.
Актрисата, която взе участие във кино лентата „ Maleficent: Господарката на злото ” , сподели пред Би Би Си, че женските героични облици във филмите не би трябвало да бъдат представяни като физически мощни, с цел да бъдат считани за същински мощни.
" Мисля, че всякога, когато се споделя история, която внушава " това е мощна жена ", тя би трябвало да победи мъжа, или тя би трябвало да бъде като мъжа или би трябвало някак да не се нуждае от мъжа. ", показа Джоли пред публицисти на премиерата на кино лентата в Лондон.
Позовавайки се на личния си воин във кино лентата и принцеса Аврора, изиграна от Ел Фанинг, Джоли сподели: „ И двете доста се нуждаем и обичаме и се учим от мъжете. ”
„ И по този начин мисля, че това също е значимо обръщение за младите девойки, да намерят личната си мощ, само че да почитат и да се учат от мъжете към тях. “, добави звездата, съобщи БГНЕС.
Тя добави: " Показваме доста разнообразни типове дами сред нашите герои, само че също по този начин имаме изключителни мъже във кино лентата, и в действителност желая да подчертая това. "
Преди дни актрисата показа доста персонални неща, в това число и за раздялата си с Брад Пит. Какво сподели тя може да видите в СТАТИЯТА ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР