Една от най-изящните книги, които сте виждали, Цветовете на живота“

...
Една от най-изящните книги, които сте виждали, Цветовете на живота“
Коментари Харесай

„Цветовете на живота“ от Лиса Айсату илюстрира многобройните нюанси на човешкия живот

Една от най-изящните книги, които сте виждали, „ Цветовете на живота “ от норвежката художничка Лиса Айсату ще украси и българските книжарници в прелестния превод на Стефка Кожухарова.

Вече преведено на 30 езика, изданието се появява през 2019 година и печели на Айсату знаковата премия на норвежките книжари, която за пръв път в над 70-годишната история на оценката е присъдена на илюстрована книга. Само преди дни авторката беше номинирана и за премията „ Астрид Линдгрен “ за изключителния ѝ принос към литературата за деца и юноши.
Коледен разказ от създателя на „ Пътешествието “ се появява на български език
Звездата на бестселъровия създател на New York Times Ричард Пол Еванс изгрява на литературния хоризонт с разтърсващата книга „ Пътеш...

„ Цветовете на живота “ събира най-красивите картини на художничката, в които буйните истории на живота ни оживяват – от време на време радостни и слънчеви, различен път – тъжни и носталгични, само че постоянно изпълнени с хубост и значителност. Думите на Лиса Айсату съпровождат илюстрациите ѝ и внимателно направляват читателя в пъстрия океан на изданието.

Още от КНИГИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР