Една от най-известните спортни зали в САЩ - Стейпълс център“

...
Една от най-известните спортни зали в САЩ - Стейпълс център“
Коментари Харесай

Домът на „Лос Анджелис Лейкърс“ сменя името си на Crypto.com Arena

Една от най-известните спортни зали в Съединени американски щати - „ Стейпълс център “ (Staples Center) в Лос Анджелис, ще бъде преименувана на Crypto.com Arena, съобщи Си Ен Би Си.

Платформата за търговия на криптовалути Crypto.com е придобила правата върху името на оборудването за интервал от 20 години в договорка за 700 млн. $ със притежателя на залата Anschutz Entertainment Group (AEG).

Новото име на дом на „ Лос Анджелис Лейкърс “ ще влезе в действие на Коледа, когато тимът с най-вече трофеи в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати ще посрещне на собствен терен „ Бруклин Нетс “.

След като договорката бе оповестена, криптовалутата на Crypto.com, наречена CRO, нарастна доста. В рамките на 24 часа цената й скочи с 24% и влезе в топ 20 на криптовалутите по пазарна капитализация..

Crypto.com се радва на сериозен напредък за относително къс интервал. Платформата започва през 2016 година и надвиши 1 милион консуматори през септември 2019 година Сега тя може да се похвали с повече от 10 милиона консуматори.

Криптовалутата CRO пък беше показана в края на 2018 година, като възвращаемостта на инвестицията за хората, които са я купили в самото начало, е над 2500%, сочат данни на CoinMarketCap.

Сделката с AEG може да донесе още по-голям дял на Crypto.com в пространството на криптовалутите, защото в този момент името и ще бъде бъде обвързвано с това на „ Лос Анджелис Лейкърс “ – един от най-популярните марки в НБА.

„ Това партньорство е за бъдещето “, сподели Дан Бекерман, президент и основен изпълнителен шеф на AEG.

„ AEG и Crypto.com споделят освен визия за нововъведенията и бъдещето на спорта и развлеченията, само че също по този начин и общ ангажимент към нашите общности, където работим и живеем. Очакваме с неспокойствие да си партнираме с Crypto.com, с цел да създадем потребни начинания, които да вдъхнат нов живот на тази визия през идващите години “, добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР