Една от най-известните ретро фолк звезди хвана последния влак, за

...
Една от най-известните ретро фолк звезди хвана последния влак, за
Коментари Харесай

Бейби бум! Чалга певица роди перфектното момченце почти на 4...

Една от най-известните ретро фолк звезди хвана последния трен, с цел да стане майка

Две години преди да навърши 40, изпълнителката Мира се снабди с правоприемник. Момченцето е с съвършени ограничения – 46 см, 2900 гр. Майката и бебето са добре и напълно скоро ще бъдат изписани от болничното заведение.

Изпълнителката роди на 30 септември в Белгия, по натурален метод. Раждането е било като по учебник. „ Лекарката ми сподели, че това е било най-хубавото ѝ изродяване от началото на годината. Малкият излезе доста елементарно и бързо – единствено за половин час “, споделя Мира.

Бебето се ражда в петък. Предният ден, на надзорен обзор, лекарката споделя, че времето е съвсем настъпило и ще е добре да се провокира раждане на идващия ден. Малкият обаче самичък взема решение, че е време да се появи на белия свят. Гласовитата изпълнителка получава контракции в четвъртък вечерта. Веднага отива в болничното заведение, където ѝ споделят, че напълно скоро ще роди.

„ Чудех се дали не са подправени контракции, само че за 1 час станаха на 5 минути и разбрахме, че индивидът си е решил по кое време да излезе – с темперамент от дребен. “ – смее се Мира.

През цялото време на раждането мъжът на Мира е неразделно до нея. Щастливият баща не се отделя даже за секунда от бъдещата майка.

„ Той искаше да е с мен. Каза ми „ Как ще те оставя? До теб съм “. И неговото наличие, опората му ми оказа помощ доста. Опитваше се да ме разсмива, до момента в който се мъчех. Хем малко ме ядосваше, хем му бях признателна. “ – споделя певицата.

„ Като излезе, бебето нададе мощен зов. Много мощен. Лекарката, тъй като знаеше, че съм певица, през смях сподели, че приличал на майка си – ще става артист. “ – споделя изпълнителката. И добавя: „ В Белгия в болничното заведение нещата са доста разнообразни от тези в България. Тук, откакто родиш, незабавно ти дават бебето и го поставят на гърдите ти и стоите по този начин дружно час – с цел да те усети детето, да усети сърцето и топлината ти, да знае, че е в сигурност. И от самото начало стои с теб в стаята. “ – споделя изпълнителката.

Мира споделя още, че е доста признателна на фамилията на мъжа си, които са неразделно до нея и доста ѝ оказват помощ. Признателна е и на екипа в болничното заведение.

„ Всички там са толкоз благи и възпитани. Опитват се да ти оказват помощ с всяко нещо, да те накарат да се отпуснеш и да се чувстваш добре. За тях нямаше значение, че съм българка, тъй като знам, че хората приказват, че има някакъв тип расизъм в чужбина към нас. Не, нищо такова. По време на самото раждане все едно бях измежду близки, а не непознати медицински лица “, споделя тя, представена от show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР