Една от най-известните и естествени красиви ВИП-съпруги- Кристина на Тото,

...
Една от най-известните и естествени красиви ВИП-съпруги- Кристина на Тото,
Коментари Харесай

Кристин на Тото скочи на патешките джуки на Осипова

Една от най-известните и естествени красиви ВИП-съпруги- Кристина на Тото, скочи против безумните усъвършенствания, които младите дами вършат по лицето си. Повод за гневния й изблик става реклама, която я пропагандира да усили размера на устните си и на която се вижда друга известна българка-плеймейтката Жанета Осипова. „ Боже господи, какво си причинявате. И това ми излиза като спонсорирана реклама, с цел да ме зариби “, ядоса се Цвети, която е танцьорка.



Снимката в действителност е много шокираща и надали работи като реклама, а по-скоро като антиреклама, видя Hotnews.bg.За разлика от нея Цвети, половинката на Криско, се приготвя за лятото малко по-усилено от множеството си почитатели. Доказателството - нейните непрекъснати Instagram story-та, от които виждаме процедури, тренировки, интервенции, на които се подлага напоследък. Цвети може и да е родила преди по-малко от 3 месеца, само че към този момент може да се похвали с красива и хармонична коремна преса с помощта на тренировки и процедури за намаляване и стягане. Но това надалеч не е всичко по подготовката.

Видимо тя е нараснала размера на устните си. Само преди часове тя се подложи на следващата процедура, този път на лицето. Целта - по-гладна кожа. Последва и друга - охлаждаща такава, която отстранява целулита и мазнините. Става въпрос за криолипоза. Преди няколко месеца Цвети се погрижи и за гръбнака си, тъй че по всичко проличава, че 2021 година е годината на подобренията за инфлуенсърката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР