Една от най-известните двойки в шоубизнеса влиза в главната роля

...
Една от най-известните двойки в шоубизнеса влиза в главната роля
Коментари Харесай

Бионсе и Джей Зи за Tiffany & Co. – 128 карата любов

Една от най-известните двойки в шоубизнеса влиза в основната роля в новата акция на бижутерийната марка Tiffany & Co. – About Love. И като че ли няма по-подходящи от Бионсе и Джей Зи, които да пресъздадат освен любовта, само че и блясъка, в който може да бъде обсипана тя. Компанията изважда от архива си едно от най-известните си бижута с 128,54 –каратовия жълт елмаз Tiffany, който преди този момент са носили единствено трима души, измежду които Одри Хепбърн.

Последно колието, в което има включени още над 100 бели диаманта, е носено от Лейди Гага на Оскарите през 2019 г. Диамантът е открит в Южна Африка преди повече от 140 години от създателя на Tiffany & Co. Чарлз Луис Тифани. Сега бижуто украсява деколтето на Бионсе в акцията, снимана от фотографа Мейсън Пул. То изпъква на фона на дългата черна рокля, като цялостния стайлинг на поп звездата ни припомня за „ Закуска в Тифани “.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce)

Джей Зи пък е облечен в черен смокинг, върху който проблясва брошка на ревера, чифт ръкавели, направени по едно от емблематичните бижута на известния бижутер Жан Шлумбергер, както и един от новите годежни пръстени на марката.

„ Бионсе и Джей Зи са въплъщение на една модерна любовна история “, споделя Александър Арно, изпълнителен вицепрезидент на връзките в компанията. „ Като бранд, който постоянно е стоял зад любовта, силата и себеизразяването, не бихме могли да си представим по-подходяща двойка, която да показва полезностите на Tifanny & Co. За нас е чест, че те към този момент са част от фамилията на марката ”, добавя той. Да, изпълнителите са от дребното холивудски двойки, които съумяват да устоят на тестванията във времето и да запазят фамилията си.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce)

В един от фрагментите е включена и картина на Жан-Мишел Баския, в която е има емблематичното синьо на Tiffany & Co.заедно с останалите знаци, характерни за неговото изкуство. Това е първа поява за картината, която е част от фотосесията, тъй като изкуството е общата нишка в цялата любовна история на Бионсе и Джей Зи. Като част от партньорството си със семейство Картър, марката дава обещание 2 милиона $ дарения за стипендии и стажове в разнообразни колежи и университети.

 
Бионсе и нейната равносметка: Вече нямам потребност да се състезавам със себе си

  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР