Една от най-използваните платформи за съобщения в света WhatsApp се

...
Една от най-използваните платформи за съобщения в света WhatsApp се
Коментари Харесай

WhatsApp става по-прозрачен, ще следва правилата на ЕС

Една от най-използваните платформи за известия в света WhatsApp се съгласи да съблюдава напълно разпоредбите на Европейски Съюз, като зачита избора на потребителите при промени в контракта за прилагане на услугата, заяви Европейската комисия.

По този метод приложението ще стане по транспарантно. Очаква се клиентите да получават ясни и подробни известия по кое време при положение на отвод от актуализации те към този момент няма да могат да употребяват WhatsApp на мобилните си телефони.

Личните данни на потребителите няма да бъдат споделяни с трети страни или други компании на " Мета " с рекламна цел, в това число с Facebook ".

" Приветствам уговорките на WhatsApp да промени практиките си, с цел да дава отговор на разпоредбите на Европейски Съюз, като интензивно осведоми потребителите за всевъзможни промени в контракта им и зачита избора им, вместо да ги пита всякога, когато отворят приложението “, съобщи европейският комисар по правораздаването Дидие Рейндерс.

По думите му потребителите имат право да схванат с какво се съгласяват и какво съответно включва този избор. Той добавя, че по този метод могат да решат дали желаят да продължат да употребяват платформата.

Само преди седмица стана ясно, че потребителите, които употребяват Аndrоіd cмapтфoни, вeчe мoгaт дa ce възпoлзвaт oт нoвия ъпдeйт нa пpилoжeниeтo.

Плaтфopмата зa cъoбщeния вĸлючи в aĸтyaлизaциятa peдицa нoви пoдoбpeния, ĸoитo yлecнявaт ĸaĸтo cpeднocтaтиcтичecĸитe пoтpeбитeли, тaĸa и бизнec ĸoмпaниитe. Hяĸoи фyнĸции ca в пpoцec нa бeтa тecтвaнe и cĸopo щe бъдaт пycнaти.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР