Една от най-интересните нови джаджи, представени по време на MWC

...
Една от най-интересните нови джаджи, представени по време на MWC
Коментари Харесай

Nubia Alpha е часовник-смартфон с огромен екран


Една от най-интересните нови джаджи, показани по време на MWC 2019, бе този часовник-смартфон, който наподобява като машинка от sci-fi продукция.

Nubia Alpha надали ще превземе пазара, само че съставлява забавен взор към бъдещето на огъващите се екрани, които стремително навлизат на пазара.

Джаджата разполага с голям 4-инчов OLED екран, който е с 230% по-голям от този на известните смартчасовници. Дисплеят обгръща съвсем целия часовник, а изображенията автоматизирано се нагласят по отношение на придвижването на китката.
 Снимка 409747

Готиното при Nubia Alpha e, че разполага с eSIM услуга, което значи, че можем да го използваме за позвънявания и известия.

Часовникът е оборудван и с дребна 5-мегапикселова камера, която може да записва и видео.

Устройството разполага с 8GB памет, което е прекомерно малко за съвременен смарт телефон, само че пък е изцяло задоволително за задачите на сходен артикул - можем да щракнем над 6000 фотоси, да запишем до 2000 къси видеа или да качим до 1000 песни.
 Снимка 409745

Nubia Alpha не употребява никой от известните софтуери за смартчасовници и разчита на лична система, създадена особено за него.

Часовникът устоя до 2 дни с едно зареждане, което е в границите на предстоящото за сходен вид джаджи. Важно е да отбележим, че Alpha е водоустойчив, а това е много значим фактор, имайки поради какъв брой би трябвало да се изръсим, с цел да се сдобием с него.

#nubia alpha foldable smartwatch announced,comes with a price tag of EUR 450 pic.twitter.com/0J8lJo94fx
— FREAKYVISION (@Tecno_90) February 26, 2019
Цената му без еSIM е 449 евро, а цялостният пакет коства 549 евро. За 100 евро от горната страна можем да закупим Nubia Аlpha с 18-каратово златно покритие.
 Снимка 409746

Часовникът-смартфон ще влезе в продажба в Китай още през април, а в Европа ще дойде малко преди Коледа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР