Една от най-интересните български групи - Smallman, отново ще напълни

...
Една от най-интересните български групи - Smallman, отново ще напълни
Коментари Харесай

Препоръчваме ви: Smallman довечера в Терминал 1

Една от най-интересните български групи - Smallman, още веднъж ще изпълни столичния клуб " Терминал 1 ".

Концертът на бандата стартира тъкмо в 22:30. С присъщите си тон и жанр Smallman ще изпълнят сцената, а броят на билетите за концерта е стеснен едвам до 470.

Повече информация за събитието ще откриете тук.

Билети: Eventim.bg - 15 лева на предварителна продажба, 18 лева на самата дата и място.

Ако не ви се върви на празненство, вижте останалите ни оферти за забавни културни събития за днешния ден:

Театър  

" Обичай ме! " в Сатиричен спектакъл " Алеко Константинов " от 19:30 часа

Светът е цялостен с тайнства и мистерии. Но когато те са свързани със фамилията, когато една жена реализира майчиния си блян след десетки години, когато от изведнъж в къщата ви се настанят по едно и също време щастието и паниката – това към този момент е извънредно събитие. Аптекарят Андре и чиновничката Лоранс са сполетени от непредвидени посетители. Кръвни родственици ли са те или мошеници? Със себе си носят мечтано благополучие или машинация? Най-поставяният европейски комедиограф Себастиен Тиери е нанизал в пиесата си „ Обичай ме! “ поредност от невероятни събития, обстановки наситени със смях и подигравка и всичко това последвано от дълбока човешка страст, топла и лирична, като целия живот. Чрез смеха и лиризма театралното деяние натрупа въпроси непосредствено към седящите в салона. Защо предизвикваме най-силната болежка на най-близките си хора? Може ли да има амнистия за насилието над дете? Зад смешното в живота виждаме ли и човешката драма?

Героите в пиесата освен се стремят да разплетат смешната и объркана обстановка, само че търсят истината за самите себе си. Недоразуменията, връхлетeли ги през днешния ден, слагат въпроса – по какъв начин ще живеем на следващия ден. Тази алтернатива стои пред множеството фамилии от нашето съвремие и това прави пиесата и постановката освен настоящи, само че и подканяща към размисъл.

Кино

Може да видите един от най-нашумелите български филми за последната година през днешния ден по обяд в Дом на киното.  " Възвишение " ще бъде прожектиран от 14:05 часа в Дом на киното.

Двама представители на революционно придвижване са изпратени на рискова задача из поробена България през XIX в. Техният лидер носи основно известие, което би трябвало да доближи до един от най-важните хора в революционните среди на страната – Васил Левски.

Филмът е по едноименния разказ на Милен Русков. Историята се концентрира върху събития през 1877 година, протичащи се няколко години преди освобождението на България от турско иго. Гичо е млад мъж, член на революционна група, която мечтае да освободи страната. След като потвърждава уменията си по време на борба, Гичо получава специфична задача от водача на групата. Мисия, която ще го хвърли във велики завършения.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР