Една от най-големите звезди в световния футбол и халф на

...
Една от най-големите звезди в световния футбол и халф на
Коментари Харесай

Погба: Обмислям ново предизвикателство на ново място

Една от най-големите звезди в международния футбол и халф на Манчестър Юнайтед Пол Погба, който е обхванат от непрестанни спекулации, в последна сметка реши, че е време да даде и своето мнение по част от въпросите, които занимават почитателите.

Световният първенец с Франция е свързван интензивно с трансфер в Реал Мадрид и Ювентус, а в този момент персонално разгоря слуховете още повече, откакто съобщи, че е подготвен за ново предизвикателство на ново място, като най-вероятно направи следващ намек за желанието си да се реалокира в Мадрид. Погба записа отличен от статистическа позиция сезон с 46 срещи и 16 гола на своя сметка, само че постоянно бе подложен на критика за изявите си.

Paul Pogba confirms he wants to quit Man United https://t.co/h9V3IzzpSb pic.twitter.com/RFhUUhwxEo
— The Sun Football (@TheSunFootball) June 16, 2019
“Много се изговори, само че има и доста да се обмисли също по този начин. Имах три страхотни години в Манчестър Юнайтед и считам, че се оправих чудесно. Имах някои положителни и някои неприятни моменти, както всички останали и на всички места. След този сезон и всичко, което стана в него, а това бе най-хубавият ми треньор, считам, че това е добър миг за ново предизвикателство някъде другаде. Обмислям го като опция. Обмислям възможноста за ново предизвикателство на ново място”, съобщи Погба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР