Една от най-големите звезди на турския волейбол Неслихан Демир Гюлер

...
Една от най-големите звезди на турския волейбол Неслихан Демир Гюлер
Коментари Харесай

Неслихан става главен мениджър на Вакъфбанк

Една от най-големите звезди на турския волейбол Неслихан Демир Гюлер става основен управител в шампионския отбор на Вакъфбанк (Истанбул). " Желязната лейди ", както е известна Демир, прави самобитно завръщане в клуба, чиято фланелка носеше шест сезона - от 2002 до 2006 и от 2008 до 2010.

По този мотив Неслихан означи: " Връщам се в фамилията на Вакъфбанк, което беше първият ми професионален тим. Горда съм, че съм част от този екип. Никога не съм серпантина да проследявам резултатите и съм щастлива, че мога да работя с близки до мен хора. Изминаха 10 години, откогато напуснах клуба. Това е отборът, който постоянно съм обичала. Тази обич ще донесе доста нови триумфи ".
Неслихан Демир започва кариерата си в тима на Ескишехир, откъдето е родом. лед това се реалокира в Йешилюрт. По-късно стартира приключението с Вакъфбанк. Играе и в Испания - във ВК Тенерифе. Носи фланелките и на Еджзаджъбашъ ВитрА и Галатасарай (Истанбул). Печели редица оценки и на клубно равнище, и с националния тим, както и самостоятелни такива от разнообразни конгреси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР