Една от най-големите звезди на фолка Галена показа завидна форма

...
Една от най-големите звезди на фолка Галена показа завидна форма
Коментари Харесай

Галена чукна 34 в къси панталони

Една от най-големите звезди на фолка Галена сподели забележителна форма на рождения си ден. 34 годишната изпълнителка купонясва в бели къси панталонки, които съвършено посочваха краката й. За празника тя бе избрала най-известния сега столичен ресторант, а преди този момент разпусна в СПА комплекса до него.



Още от сутринта през вчерашния ден другари, почитатели и сътрудници на певицата изпращат своите пожелания, отправени към певицата. С пожелания се регистрираха Весна Змиянец, Есил Дюран, Сузанита, която я назова „ кралица”, ДесиСлава. Сред най-емоционалните бе честитката от нейния Фен клуб: "Днес е денят, в който сплотяваме цялата си положителна сила, с цел да честитим рождения ден на обичаната на всички ни Галена.



Скъпа Галена, през днешния ден е твоят специфичен ден, само че желаеме да знаеш, че сме до теб 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината - и постоянно ще е по този начин. Нека заразяващата ти усмивка бъде на лицето ти непрестанно и мотивите да бъдеш в ужасно въодушевление да не спират”. Днес изпълнителката благодари на почитатели и сътрудници за благопожеланията.



Дни преди своя празник, тя беше и специфичен посетител на две от най-известните сръбски малките екрани, където дружно със своя дуетен сътрудник показаха общата си ария, която се радва на голям интерес и в Сърбия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР