Една от най-големите затворени търговски общности в Европа се отваря

...
Коментари Харесай

Най-големият онлайн магазин за мода в Европа отваря и в България

Една от най-големите затворени търговски общности в Европа се отваря и за българските ценители на модата, стила и високото качество. В извънредния уеб магазин за мода " на едно гише " единствено с един компютърен клик те влизат в стилния парадайс на дизайнерските сбирки от целия свят.

Очакват ги срещи с минимум 3000 от най-известните интернационалните марки на законодатели и създатели като Calvin Klein, Diesel, Armani, Guess, Michael Kors, Betty Barclay, Tom Ford. И всичко това - с извънредни предложения за отстъпки до 80% от цените на международните фешън марки.

Най-добрите фешън оферти и извънреден достъп до най-хубавите марки на най-хубавите цени всеки ден - това са
преимуществата на BestSecret,
с които през последното десетилетие компанията се утвърди като най-големия онлайн магазин в Европа и една от най-големите извънредни фешън общности на континента.

Базираната в Германия платформа за извършване на покупки е учредена през 2007 година като дъщерно сдружение на един от най-старите търговци на едро на текстил в Европа - Schustermann & Borenstein GmbH, особено за усилване на онлайн наличието и продажбите.

Изборът, който тя предлага през днешния ден, е голям. Над 30 000 дизайнерски артикули чакат българските клиенти в откриващото се пред тях необикновено фешън портфолио на BestSecret, като всеки може да откри това, което дава отговор на неговия собствен
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР