Една от най-големите световни лизингови компании - германската Alphabet вече

...
Една от най-големите световни лизингови компании - германската Alphabet вече
Коментари Харесай

Световен лидер в оперативния лизинг ще работи и в България

Една от най-големите международни лизингови компании - немската Alphabet към този момент ще работи и в България. Компанията, която оперира в 28 страни по целия свят, стъпва у нас с помощта на стратегическо партньорство с " Аутотехника " ООД, част от Autohellas Group.

Българо-гръцката компания става извънреден сътрудник на Alphabet за Гърция, Кипър, България и Хърватия. Така немската компания получава достъп до нововъзникващите пазари на Балканите и Кипър, като в това време подсигурява на техните интернационалните клиенти конкурентни артикули и услуги с гаранцията на Autohellas Group.

" Аутотехника " ООД/ Autohellas Group е компания с дълголетен опит в региона на оперативния лизинг, която се отличава с съвременни благоприятни условия и концепции за ремонт и поддръжка на коли. Тя дава у нас услугата за коли чартърен и действен лизинг Hertz.

Водещата лизингова компания на международния пазар Alphabet е с централно ръководство в Мюнхен, Германия, като през днешния ден е показана в 28 страни. Компанията е записана през 1997 като част от групата BMW и има забележителен опит в интернационалното корпоративно ръководство на автопарк и лизинг.

Портфолиото й включва консултантски услуги, финанси и интелигентни артикули и услуги за ръководство на фирмени автопаркове. Alphabet изцяло приспособява продуктите и услугите си към потребностите и условията на своите клиенти. Понастоящем Alphabet ръководи портфолио от над 680 000 коли и лекотоварни транспортни средства чартърен от всички марки и заема четвърто място на световния пазар.

" Обединяването на силите за обезпечаване на най-подходящите и гъвкави решения за подвижност на интернационалните корпоративни клиенти е разумна и насочена към бъдещето стъпка за Autohellas ", сподели Димитриос Мангиорос, заместник-управител на Autohellas.

" Цялостния метод на Autohellas, съчетаващ типичен лизингови подходи комбинирани с на практика опит, подхожда на задачата на Alphabet да подсигурява задоволство на клиентите и да помогне на фирмите да реализират своите цели посредством използване на вярното комбиниране на артикули и услуги ", споделя Ричард Скуулинг, основен търговски шеф на Alphabet International.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР