Една от най-добрите български състезателки по муай тай - световната

...
Една от най-добрите български състезателки по муай тай - световната
Коментари Харесай

Теодора Кирилова отказа опонентката си на SFC 10 в Манчестър

Една от най-хубавите български състезателки по муай тай - международната и европейска шампионка - Теодора Кирилова записа петата си поредна победа на професионалната сцена по разпоредбите на К-1. Теди отхвърли италианката Джулиана Паризи преди началото на третия рунд в борбата за шампионския колан на Spartacus Fight Championship в Манчестър.

10-ата галавечер на една от най-прогресиращите и огромни родни промоции за първи път излезе на интернационалната сцена с продукция в британския град, а на Теодора и Албена Ситнилска се падна достойнството да пазят българския байрак на кръга.

Кирилова от самото начало доминираше сред въжетата против италианката, която също влезе в дуела с четири победи (едно равенство), само че не можеше по никакъв метод да опонира на скоростта и разтега на Теди. Българката контролираше дистанцията с порядъчен гард и непрекъсната приложимост на пуш-кикове, както и колена от по-близко разстояние.

Не стана ясно дали точно посредством коляно или различен вид удар, само че в средата на втория рунд Теодора разцепи лявата вежда на италианката. Огромната аркада бе укротена краткотрайно от лекарския екип, като Паризи даже опита да увеличи темпото и да търси възможен нокаут, единствено че нямаше причини против Кирилова. Преди началото на третата част лекарският екип и реферът на кръга взеха решение да прекратят дуела и да присъдят победа на българката. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР