Една от многото любими жени на Джъзиса сподели хубава новина.

...
Една от многото любими жени на Джъзиса сподели хубава новина.
Коментари Харесай

Бивша възлюбена на Джизъса чака дете

Една от многото обичани дами на Джъзиса показа хубава вест. Куини-Алис, която се сгоди за Благой Георгиев през 2015 година, чака бебе от правоприемник на състоятелен предприемач.

Бившата възлюбена на Джизъса, която той заразя поради рускинята Есмер Омерова, е претърпяла събитийно наситена седмица - сгодила се е за бащата на детето си преди дни, а през вчерашния ден към този момент сподели и корема, който настойчиво крие на последните фотоси в Инстаграм. Куини, за разлика от останалите дами на някогашния футболист, може да се похвали със устойчиво обучение - приключила е архитуктура предходната година в София.

Брюнетката нашумя в светските среди, откакто се събра с Благо още малолетна - едвам на 17 години, само че двамата изкараха дружно единствено седем месеца. Според нея повода за бързата раздяла била, че не били един за различен, напомня Hotnews.bg. От години хубавицата е интимна с Недко Петков, правоприемник на месарски необут, от който е получила годежен пръстен. Той също може да се похвали с куп известни дами с интимния си бележник, като клюки го спрягаха за доста непосредствен на Преслава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР