Една от къщите на Джони Деп понесе леки поражения миналата

...
Една от къщите на Джони Деп понесе леки поражения миналата
Коментари Харесай

Бездомен мъж нахлу в къщата на Джони Деп и се изкъпа

Една от къщите на Джони Деп понесе леки провали предходната седмица, откакто мъж се промъкна вътре, с цел да си вземе душ, това оповестява таблоидният уебсайт TMZ. Наложило се е чиновниците в Холивудския дом на артиста да повикат полиция, с цел да изведат индивида.

В четвъртък чиновници на звездата от „ Карибски пирати “ са видели мъж, който се е промъкнал на територията на имението и е влезнал в къщата. Човекът, за който се допуска, че е безприютен, първо си е сипал алкохол от бара на Деп, по-късно е влезнал в една от 10-те бани в къщата на артиста, с цел да се изкъпе.

Снимка: Getty Images

Според непотвърдена информация индивидът е бил в банята на Джони Деп, когато полицията е пристигнала. Той е отказал да отвори вратата на помещението и се е наложило чиновниците на реда да я разбият, с цел да го изведат.

За да влезе в къщата, индивидът е развалил входната врата и поради това ще му бъде повдигнато обвиняване във вандализъм.

Това не е първият случай, в който някой пробва да влезе в дома на Деп. През януари бездомна жена се е пробвала да се промъкне в къщата на артиста, само че е задействала алармата и е избягала.

Още за Джони Деп може да прочетете на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР