Една от известните фенски групировки на Левски – „Ултрас Левски”

...
Една от известните фенски групировки на Левски – „Ултрас Левски”
Коментари Харесай

Позиция на Ултрас Левски нажежи страстите след побоя на Герена

Една от известните фенски групировки на Левски – „ Ултрас Левски” разгласява публична позиция след случая с жестокия побой над маркетинговия шеф на клуба Цветан Вълчев. В нея бива намесена друга от огромните фракции измежду „ синята” аудитория – „ София Запад”, която бива обрисувана в много отрицателни краски.

Публикуваме текста без редакторска интервенция:

На вниманието на управлението на ПФК Левски,

На вниманието на представители на медии,

Уважаеми Левскари,

Вчера бе написана следващата черна страница в историята на обичания тим. На стадиона показно бе пребит до безсъзнание маркетинговия шеф в ФК Левски - Цветан Вълчев. Посред бял ден, на обичания стадион. Е, да, не е първото, евентуално ня и последното посягане над левскари в личния им дом. Дом, който да си кажем почтено, от дълго време не е комфортен. Дом, койт наред се унищожава от вътрешната страна. Метър по метър, сантиметър по сантиметър, домът се разделя, а хората в него биват настройва против други. Най-силната и огромна маса в страната е разрушена, мнозина отвън този дом потриват ръце и подвигат тостове, други в него броят следващия транш за добре свършената работа. И по този начин години наред. Всеки път мислим, че дъното е стигнат всякога биваме опровергавани. Вече сме сигурни - дъно липсва, и освен то.

Борбата за огромния залък не стопира повече от 15 години. Повече от десетилетие под една или друга форма едни почитатели полу големи суми, с цел да бъдат такива. От времената на Тодор Батков, та чак до наши дни. И до момента в който Батков бе заставен да си пла идващите след него си плащаха непринудено в подмяна на мира. На тях им бе нужно успокоение, до момента в който унищожават обичания тим и го водят към сигурен банкрут. Всеки, който скочеше против гробокопачите в управлението, бе преследван и п от личния му дом. В подмяна на "услугата " се подписваха нови и нови тлъсти контракти за стотици хиляди лв., с компании благосъстоятелност на едни и същи хора от НКПСЗ, посредством които ФК Левски се източва години наред.

"Апогеят " настъпи при ръководството на парашутиста Спас Русев. За да унищожи всевъзможни гласове против него и с цел да може д до дъно обичания тим, обявявайки неминуем банкрут, Русев с лека ръка трансферира огромна част от приходите на тима в сме НКПСЗ. Черешката на тортата пристигна, когато през февруари месец 2018 за Маркетингов шеф бе назначен доближеният д Тодор Минев. В подмяна на прогонването на всички свободни и непокорни левскари от стадиона, през лятото на същата година и компания се отхвърлиха и от целият маркетинг на тима и го подариха на външна компания, обвързвана още веднъж с по този начин наречения народен клуб на последователите. Това евентуално е и международен казус. Отбор, който с единия крайник е оповестил банкрут, под голяма част от приходите си в интерес на частни лица?!?

Стигаме и до настоящето управление, което на този стадий даде ясни индикации, че прави опити да се отскубне от пипалата, ко задушават тим и аудитория повече от десетилетие. Едно левче от билетче бе спряно. Един маркетингов шеф, обвързван с е външна компания, бе уволнен. Същият излезе със сълзлива декларация, че щял да работи за богатството на тима без пари, единствено да бъде върнат на работа. Бил направил това, бил направил това. В писмото му до клуба имаше единствено една огромна липса. Л има и в касата на клуба. За девет-месечното ръководство на магазина от него и външната компания се бяха изгубили безследно четвърт милион лв..

Пари, които вместо да влязат в касата на клуба, попаднаха още веднъж в ръцете и касите на трети лица. Магазинът бе източен, а продуктите в него бяха мираж. Клубът направи стъпки и в тази посока и върна в свое владеене личния си магазин и ма "Случайно " в един ден заваляха десетки заявления и статуси срещу управлението на клуба. Хора от провинцията получава позвъняване и са принудени да пишат от името на цялостен град. А какво пишат и дали някой различен с изключение на писателят го мисли и застава него, не е от изключително значение. Броени дни по-късно на стадиона се задава звук от поръчителите на декларациите: "И преди Левски значи независимост! ". Не, господа, това е всичко друго, само че не и независимост.

Напук на всичко едно от най-хубавите неща от години насам бе на път да се случи в управлението на клуба. През лятото в маркетинговия отдел на ФК Левски бяха поканени хората, които сътвориха Фонд Сектор Б и с чиито старания и умения публикат Левски доближи международни висоти. За маркетингов шеф бе препоръчан Ицо Плебея и сякаш всичко около образа на к щеше да придобие нови измерения. Разбира се, като всичко хубаво около обичания тим, тази концепция бе стопирана още в самичък начало.

След жестоко вмешателство, закани за побой над тях, закани за нови санкции и санкции, клубът бе заставен да клекне и отно откаже от следващата си прелестна концепция, която щеше да го изстреля в друга орбита, далечна от българската. В последна сметка назначи дългогодишния чиновник в маркетинг отдела Цветан Вълчев, който бе претрупан със задачата да върне образа на Ле там, където му е мястото.

За страдание след опитът за убийството му, следващият левскар евентуално ще бъде отхвърлен да работи за богатството на тима. Присъединяваме се към апела на управлението за бързо изясняване на причинителите и поръчителите на това гнусно закононарушение. Сигурни сме, че при предпочитание от страна на органите на реда, от страна на управлението и на медиите, това на ще бъде разнищено доста бързо, а отговорните ще си понесат следствията. Нашата организация ще следи случая с огромен ин ще упорства за общественото обявяване на детайлите по случая.

Настъпило е времето, в което ще се реши накъде ще поемат тима и публиката на Левски. Времето, в което всяко синьо сър би трябвало да вземе своето решение и да застане зад него на стадиона. Ако в този момент ви няма, не се чудете, в случай че на следващия ден и нас ни няма. З гърбовете ни няма финансови потоци, зад нас няма политици, зад нас не стоят висши служители на реда. Не си пазарим членове, не продадохме и в никакъв случай не се предадохме. Няма и да го създадем. Крепи ни любовта към обичания тим. А тя е по-голяма и сил всичко и всеки!

ДА ЖИВЕЕ ЛЕВСКИ! СВОБОДЕН ЛЕВСКИ!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР