Една от големите звезди в редиците на Наполи – Лоренцо

...
Една от големите звезди в редиците на Наполи – Лоренцо
Коментари Харесай

Звезда на Наполи: С Юве Сари извърши предателство

Една от огромните звезди в редиците на Наполи – Лоренцо Инсиние беше безапелационен, че би желал да приключи кариерата си в своя роден отбор. По този мотив нападателят не пропусна да последва образеца на клубния необут Аурелио де Лаурентис и на собствен ред да метне „ отровна стреличка” по новия ментор на Ювентус Маурицио Сари.

Капитанът на „ партенопеите”, наподобява, също не е приел добре обстоятелството, че Сари пое Ювентус, откакто преди този момент в продължение на 3 години беше ментор на Наполи. „ Вече го споделих и ще го повторя още веднъж: за нас, неаполитанците, това беше предателство”, акцентира 28-годишният италиански национал. „ Сега би трябвало да се фокусираме върху самия нас и да опитаме да го победим. Скудетото е фантазията за всички нас и ще създадем още един опит.”

„ Винаги съм помагал на своите съотборници, без значение дали нося капитанска лента или не”, добави играчът, който в последно време отнесе много рецензии от Де Лаурентис и треньора Карло Анчелоти. „ Интерпретирам техните думи като опити да ме „ подпалят”, с цел да мога да давам 100 %. Екипът на Наполи постоянно е бил значим за мен, а да играеш за своя роден отбор като неаполитанец не е елементарно.”

„ Опитвам да оказвам помощ на всички, аз съм първият, който е неудовлетворен след тъждество или загуба. Важното е да останем единни, тъй като дружно можем да реализираме велики неща. Няма магическа топка, посредством която да предвидим по кое време можем да спечелим купата, само че както всяка друга година, ще дадем най-хубавото от себе си, с цел да останем конкурентни до самия край.”

„ Трансфер в чужбина? Не, към момента съм млад. Щастлив съм в Наполи и желая да остана тук до края на своята кариера. Мечта за всички неаполитански момчета е да играят тук и съм доста горделив, че съм в такава позиция”, добави Инсиние.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР