Една от големите нискотарифни авиокомпании ще открие нов тренировъчен авио

...
Една от големите нискотарифни авиокомпании ще открие нов тренировъчен авио
Коментари Харесай

Нискотарифна авиокомпания с нов тренировъчен център

Една от огромните нискотарифни самолетни компании ще открие нов подготвителен авио център до края на настоящата година. Той ще включва 2 нови модела авиационни симулатори, един закрепен базов симулатор, както и чисто нов тренажор за кабинен екипаж за спешна евакуация и тренажор за действителна противопожарна подготовка. Новият център ще разреши на WizzAir да усили потенциала си за образование до 100 членa на екипажа дневно. Амбициите са потенциалът в бъдеще да надвиши 250 души.

Разположена на 5 минути от Международно летище „ Ференц Лист” в Будапеща, постройката ще бъде най-големият авиационен център за образование в района и един от най-модерните в Централна и Източна Европа. Той ще е построен в сходство със стандартите за дейно и екологосъобразно инженерство и оборудван с най-новите технологии на пазара. В допълнение към трите симулатора и тренажора за евакуация, оборудването с повърхност 3800 кв.м. ще включва 14 образователни зали, офис зона, огромно предверие и обща стая за отмора. Центърът ще може да бъде разширяван с спомагателни симулатори или пространства за образование, което обезпечава на самолетната компания спомагателна еластичност и опция за предстоящ напредък.

Двата нови модела симулатори за Airbus A320 ще бъдат доставени от CAE, международен водач в региона на авиационните обучителни решения на пазара на гражданската авиация, които ще обезпечат безпроблемната работа и поддръжка на подготвителната техника през идващите 10 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР