Една от актуалните иновации, представена от Motorola, видяхме заедно с

...
Една от актуалните иновации, представена от Motorola, видяхме заедно с
Коментари Харесай

Ready For превръща G100 в компютър, игрова конзола и домашно кино

Една от настоящите нововъведения, показана от Motorola, видяхме дружно с премиерата на новия смарт телефон на G100. Джаджата, която идва таман в точния момент преди лятото, носи името Ready For и на процедура съставлява док станция, която трансформира смарт телефона в добре работещ компютър.

Приставката на процедура разрешава на потребителя, притежаващ G100, а скоро и редица други модели, да закачи своя смарт телефон към огромен екран – екран, тв приемник или какъвто ида да е различен екран. С помощта  на съчетаем кабел, който може да е както USB-C към HDMI кабел, по този начин и USB-C към USB-C, според от това какво поддържа вашия екран, можете за секунди да го превърнете в компютър, на който можете както да свършите работата си, по този начин и да се забавлявате.

Свързали един път смарт телефона с екрана, той трансформира изгледа на своя интерфейс и Android стартира да наподобява на операционна система, сходна на Windows. Нещо повече. В този миг можете да ползвате както единствено апарата си, по този начин и към него да свържете клавиатура, мишка или други джаджи като гейминг контролер, който може да ви служи за развлечение.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР