Една особено заета катерица в Съединените щати успя да скрие

...
Една особено заета катерица в Съединените щати успя да скрие
Коментари Харесай

Катерица успя да скрие 558 ореха в Subaru Forester

Една изключително заета катерица в Съединените щати съумя да скрие 558 ореха под капака на Subaru Forester, до момента в който се приготвя за зимата. Това деяние не е оригиналност, тъй като всяка година в Съединени американски щати има доста притежатели на коли, които се разсънват и намират колите си цялостни с орехи.

През 2021 година ви разказахме историята на Chevrolet-а на Бил Фишер, който беше цялостен с толкоз доста орехи, че можеха да изпълнят пет кофи, само че в този момент имаме нов връх.

В този случай Катлийн ЛаФорс, член на страницата на Wild Green Memes for Ecological Fiends във Фейсбук, се връща от едноседмична почивка и открива, че двигателният отсек на нейното Subaru Forester е препълнен с тъкмо 558 ореха.

Въпреки че ЛаФорс не навлиза в детайлности какъв брой време ѝ е лишило да разчисти бъркотията, оставена от катерицата, тя споделя, че заетият гризач е съумял да резервира множеството от орехите.

„ Катеричката беше деликатно изгонена от колата и трябваше да резервира множеството от орехите си “, написа ЛаФорс в обявата си във Фейсбук. „ Все още се усещам извънредно, че скапах цялата ѝ упорита работа. “

Публикацията бързо стана " вайръл " във Фейсбук, привличайки повече от 41 000 реакции, над 1100 коментара и 8400 споделяния.

Хубавото в тази ситуация е, че ЛаФорс е решила да отвори капака на Subaru-то след ваканцията си, тъй като в случай че не го бе направила и се беше пробвала да възпламени кросоувъра, стотиците орехи можеха да причинят много вреди по мотора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР