Една мераклийка за новия парламент остави без дъх мъжката половина

...
Една мераклийка за новия парламент остави без дъх мъжката половина
Коментари Харесай

Вижте най-секси кандидат-депутатката. От кои е? /ФОТО/

Една мераклийка за новия парламент остави без мирис мъжката половина от електората. Мария Каменова от Берковица нагорещи мрежата с фотосите си, разкри БЛИЦ.

Два дни след приключване на периода за регистрация на претенденти в РИК Монтана, жена от листата на Мая Манолова е прекратила присъединяване си по персонални аргументи. Снощи, на нейно място е встъпила в изборната конкуренция 25-годишната Мария Каменова от Берковица, написа noviniteb.eu.

За нея към този момент се знае, че е най-младият кандидат-депутат в Берковица. Завършила е право и работи в Нотариална адвокатска фирма. Листата в Монтана се оглавява от Мая Григорова - жена, която е сносно позната в бизнес средите на Берковица от взаимната им работа в шивашкия отрасъл, а също така-като член на Ротари клуб.

Каменова е приключила право в Бургас. Женена е за Боби Каменов - нотариус в Лом и работи в адвокатската фирма му. Двамата имат едно дете.

Проверка на БЛИЦ във фейсбук профила на Каменова демонстрира, че тя е много дейна и споделя доста провокативни снимки. Запалена е по йога, езда и фитнеса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР