Една историческа несправедливост беше изтрита. Буров пръв прозира, че нашето

...
Една историческа несправедливост беше изтрита. Буров пръв прозира, че нашето
Коментари Харесай

Борисов: С Буров в ЕП една историческа несправедливост беше изтрита

Една историческа неправда беше изтрита. Буров пръв прозира, че нашето място е в Европа, въпреки и да е другар със руския дипломат, тъй като такова е нашето състояние.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов при откриването на пространство, наречено на Атанас Буров, в Европейския парламент в Брюксел. В него има и бюст - монумент на огромния български общественик.

" За страдание разделянето продължава. Тези, които унищожаваха българската интелигенция, отново напъват. Техните деца напъват да дойдат тук.

Сега 100 камери те снимат, а ти казваш, че няма медийна независимост. Забравихме ли какъв брой фамилии бяха унищожени и че живеехме в боязън? Те живееха на " Оборище " и " Позитано ". В село Банкя ни споделяха, че британски не би трябвало да се учи, а партийният секретар - още е жив и здрав, Радев, споделяше, че моторът на Мерцедес не е добър ", съобщи министър председателят.

На откриването приказваха ръководителят на Европейския парламент Антонио Таяни, претендентът на ЕНП за началник на Европейската комисия Манфред Вебер и внучката на брата на Атанас Буров Иванна Стоянова. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР