Една истинска футболна драма ще се разрази на 09 септември

...
Една истинска футболна драма ще се разрази на 09 септември
Коментари Харесай

Актьори излизат на теренa срещу Берое в благотворителен мач

Една същинска футболна драма ще се развихри на 09 септември на стадион "Берое " в Стара Загора, когато професионалният тим на "Берое " ще се изправи в благотворителен мач против дрийм тийм от театрални и кино артисти. Целта на срещата е да помогне за реализирането на второто издание на Международен студентски сценичен фестивал "Данаил Чирпански " през април 2019 година

Актьорският състав към този момент тренира интензивно за мача на годината. Под герба на МСТФ "Данаил Чирпански " на терена ще излязат Станимир Гъмов, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Велислав Павлов, Башар Рахал, Алек Алексиев, Орлин Павлов, Мартин Гяуров, Никола Стоянов, Любен Кънев, Николай Мутафчиев, Владимир Люцканов, Ивайло Захариев, Ники Илиев, Юлиян Петров, Валери Йорданов, Атанас Атанасов и Лео Бианки.

Всички те ще премерят сили и възторг с експертите от Стара Загора в героичен другарски конфликт, подхранен от доста състезателен хъс и желанието за поддръжка на фестивала.

На терена ще излезе и младата вяра на българската музика Рафи, който ще се погрижи за духа на публиката в полувремето.

Международният студентски сценичен фестивал е отдаден на Данаил Чирпански, въодушевяващ човек и студент в НАТФИЗ, който загуби живота си след автомобилна злополука през април 2016 година Идеята за благотворителния мач, в поддръжка на фестивала, се роди от живота и историята на самия Данаил, който е бил част от Юношеския тим на “Берое”, до момента в който не намира по-голямата си пристрастеност – театъра.

Заради огромната си обич и удивление към Данаил, към неговото предпочитание за работа и развиване в театъра, както и поради огромния триумф на първото издание на МСТФ, уредниците желаят да трансфорат този фестивал в традиция за Стара Загора и страната.

Всички средства от продадените билети ще бъдат употребявани за реализирането на второто издание на МСТФ през април 2019. Билети могат да бъдат закупени онлайн на eventim.bg, както и от всички каси на Eventim в страната.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР