Една голяма любов за съжаление приключи грозно и драматично. 18

...
Една голяма любов за съжаление приключи грозно и драматично. 18
Коментари Харесай

НОВО 20: Васил Драганов се обясни в любов на Андреа Кебапчиева

„ Една огромна обич за жалост завърши грозно и трагично. 18 години Андреа беше най-близкият ми човек. Много се обичахме. Бяхме образец за всички за това какъв брой доста могат да се обичат двама индивида. Аз я назовах „ Соле “, а тя мен „ Аморе “. Това показа пред bTV aктьорът Васил Драганов след раздялата със брачната половинка си, която в последния месец безобразно наскърбява в ефир и в соцаилните мрежи.

" Имахме в действителност красива обич и нашата щерка се споделя Любов. Искам да кажа на всички да пазят любовта си, тя е нежно цвете. Аз самият направих неточности – като най-често публикуваната - да я приема за даденост. Бях дотолкоз привикнал с Андреа, че не ѝ правех похвали, а тя е доста красива. Обичам я към момента и тя го знае. Втора година се пробвах да я помоля за късмет, да обясня, че съм сбъркал и да ѝ го кажа ”. 

Бившата жена на артиста Васил Драганов обществено го упрекна във физически и душевен тормоз. „ В момента съм се отдал напълно на децата, благодаря на майка им за непрекъснатата помощ, която оказва, макар че физически не ѝ е изцяло допустимо “, сподели артистът. „ Срещу мен предходната година имаше дело, което аз завоювах на първа инстанция. Бях оневинен, а Андреа реши да апелира. Тогава правата върху децата бяха напълно мои. След това и дадох права и се отхвърлих от суми, които тя ми дължеше. Андреа подаде молба, с цел да спре делото на втора инстанция в името на това да създадем брачно съглашението и да приключим по най-удобния за децата метод “, описа още той. 

„ Грешката ми е, че избухнах прочувствено във връзка с приятеля на Андреа, разяснявайки го като една неосъществена персона. Грешка беше, че използвах квалификации. Ако обичаш някой, бит си го, само че в случай че той е избрал различен път, това би трябвало да те радва. На това се изучавам. Научих се и на примирение и на амнистия “, сподели Васил Драганов.

„ Домашно принуждение не е имало. Когато потегли първото дело, Андреа извади записка от " Пирогов ", а не здравно. Извинявам се, че я бях приел за даденост, а по-късно по всякакъв начин се пробвах да я върна. Писали сме неприятни неща, тя също ме е обиждала доста - било е обикновено сред хора, които се карат, само че никога това не е ескалирало до принуждение, показа артистът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР