Една година измина, откакто един от най-обичаните български актьори взе

...
Една година измина, откакто един от най-обичаните български актьори взе
Коментари Харесай

Зуека: България ми липсва, но Испания ми даде спокойствие 

Една година измина, откогато един от най-обичаните български артисти взе решението да напусне страната ни и да заживее в чужбина. За смислените думи в тези сложни времена, за живота като бежанец и съумя ли да откри този мечтан от всички мир със себе си - Васил Василев - Зуека пред Драгомир Танев.

„ В Испания се усещам прелестно. Когато човек е благополучен, постоянно се усеща прелестно. Не знам дали съм в мир със себе си. Такива като мен нормално в никакъв случай нямат мир със себе си. Луд отмалялост няма. Много ми е умерено. Когато на всички места виждаш, че 90% от хората са усмихнати, и ти се чувстваш инфектиран ”, споделя той пред Нова тв.


Зуека показа, че действителността в България му идва допълнително около Коронавирус рестрикциите. „ Просто в повечко ми пристигнаха някои неща. Това е истината. Казах си, че очевидно е пристигнал моментът, другояче нямах желание ”, разкри още артистът.

Докато рисува, той показа, че постоянно се води от две неща - картината да е положителна, без обаче това да значи, че вътре в нея не може да има горест. „ Тъгата и насладата постоянно вървят ръка за ръка. Само любовта е сама, тя не върви в никакъв случай с омразата. Затова се пробвам повече да рисувам обич ”, уточни Зуека.

Актьорът беше безапелационен, че България му липсва. „ Първо роднините, околните - това е ясно. Испания обаче ми даде успокоение. Тук имат същите проблеми. Желая на българите да се заслушат какво приказват другите ”, моли той.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР