Една доста интересна луксозна кола, не само от автомобилна гледна

...
Една доста интересна луксозна кола, не само от автомобилна гледна
Коментари Харесай

Подробности и цена за Jaguar-а на столичната адвокатура, който отива на търг

Една много забавна първокласна кола, освен от автомобилна позиция, е оповестена за обмен посредством търг. Интересна е, тъй като през годините провокира много кавги в гилдията. Въпросният Jaguar бе възприеман от мнозина, като проява на състояние от страна на Софийската адвокатска гилдия.

Интересното в тази ситуация е и, че за въпросното първокласно возило могат да наддават единствено софийски юристи. Те обаче напълно не са малко, като бърза информация демонстрира, че броя им е над 5 000. Началната цена за Jaguar-а на столичната адвокатура е 19 000 лева Все още не е ясно дали за емблематичния Jaguar ще има интерес. Данни за аукциона ТУК

Екземплярът е създаден през 2007 година и като нов е коствал 150 000 лева Към момента пробегът му е 128 000 километра. Моделът е Jaguar XF. Става дума за дизелова трансформация 2,7D с първа регистрация 06.11.2008 година Двигателят е V-образен шестцилиндров турбо с мощ 207 конски сили и с работен размер 2 720 см3.

Разходът на подобен автомобил е над 10 литра нафта на 100 километра пробег в градски условия. На извънградско дизеловият Jaguar харчи близо шест на 100, като съгласно заводските данни комбинираният разход се пресмята на 7.5 литра/100 км. Пиковият миг се предава на задните колела през шестстепенна автоматизирана скоростна кутия.

Висока или ниска е желаната цена? Кратка информация в най-големия уебсайт за коли у нас , демонстрира, че желаната цена е много по-висока от множеството от продаваните сходни екземпляри. Може би заради тази причина ползата измежду юристите все още не е огромен. Търгът ще се организира на 4 юни. Дотогава се одобряват и предложения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР