Edna.bg представя Боряна Димитрова – буква Б от нашия проект

...
Edna.bg представя Боряна Димитрова – буква Б от нашия проект
Коментари Харесай

Б като Боряна Димитрова: Да си юрист, да разбираш от криптовалути и да мечтаеш всички да сме цветни

Edna.bg показва Боряна Димитрова – писмен знак Б от нашия план „ Жените от А до Я “ (вижте повече за него тук)

Буква Б значи неизменност, разумен метод, „ пробивни " качества. Показател за независим и мощен темперамент. Носителите на тази начална писмен знак са работливи хора, отдадени на задачите и фамилията си.

Те имат възприятие за отговорност и развъртян инстинкт за самозапазване. По природа са устойчиви, възприемчиви, великодушни и всеотдайни. В обществен проект са публично съвместими, приспособими към работа и среда.

Когато видите Боряна, в никакъв случай няма да предположите какво работи. А като разберете какво работи, просто няма да ви се има вяра, че един толкоз пъстър човек може да работи толкоз съществено нещо.

Запознайте се и вие с Боряна, сигурна съм, че ще се харесате взаимно, също както се харесах аз с нея:)

Как се казваш, каква е твоята специалност и за какво избра нея?

Казвам се Боряна Димитрова. Професията ми е правист и то в характерна за правото сфера - финансови пазари и търговия с валута, финансови принадлежности, криптовалути. На пръв взор нищо женствено:)

Общо взето май специалността избра мен. Като невръстна госпожица доста желаех да съм принцеса. След това взех решение, че евентуално ще е скучно и всекидневието ми ще е прекомерно монотонно, тогава към момента не разбирах какъв брой време и старания лишава да си непрестанно луксозна.

Така или другояче правото ме откри единствено, може би тъй като няма други адвокати в фамилията ми и нямаше по какъв начин да видя негативите на специалността, а и почтено казано гледането на престъпни и детективски сериали доста повредиха младата ми душeвност.
Публикувахте от Boriana Dimitrova в 21 юни 2016 година
Постепенно след дълги години работа за огромни капиталови медиатори и ръководещи сдружения в България, сътворих лична консултантска компания, която дава и юридически и финансови съвещания в областта на финансовите пазари и в този момент се веселя на свободата и в същото време отговорността да построявам нещо свое.

Кои женски качества ти помогнаха в работата?

Гъвкавост, самообладание, приемливост. До момента постоянно съм работила с огромен екип от хора и това изисква да си доста спокоен и да умееш да изслушваш, да не реагираш преждевременно, несъмнено това са качества, които имам като жена. Сега работя с дребен екип и това пък постанова бързо взимане на решения, отговорност и умеене да стимулирам.

Много е значимо и когато срещнеш проблем, а в ежедневната работа те изникват непрестанно, да умееш да се владееш и да търсиш ексцентрични решения.
Публикувахте от Boriana Dimitrova в 21 юни 2016 година
Това е хубавото в правото- стимулира креативното мислене, вместо непрестанно да си казваш „ не” в един миг си казваш „ а за какво пък не?!”.

Успяваш ли да балансираш сред работата и фамилията?

Трудно, само че не невероятно ;) Балансът общо взето е в нас самите. Ако аз не съм в баланс със себе си, няма по какъв начин да съм в естетика с сътрудник, сътрудници, даже и клиенти. Ярък темперамент съм и не съм лесна за преглъщане, само че за сметка на това пък с обаятелен послевкус ;)

В коя женска житейска роля се чувстваш най-добре (домакиня, специалист, любима)

И в десетте ;) Като всяка жена постоянно минавам през разнообразни настроения и функции. Напълно обикновено е да съм комбиниране на най-малко 3-4 облика едновременно.

Умерената шизофрения е част от същността ми и това прави живота ми, а и този на близките забавен. Някак не ми се коства редно да разграничавам един мой облик от различен, тъй като всички те в целокупност са това прелестно, щуро, шумно, а от време на време инатливо и прикрито прочувствено творение, наречено „ Аз”.

Какво си казваш, когато изпитваш компликации?

„ И това ще мине “.

Според мен е значимо да се научим да не одобряваме нищо прекомерно персонално. Независимо какво се случва, отражението му в живота ни зависи от това по какъв начин ние ще го приемем, едно и също събитие може да работи извънредно мотивиращо и извънредно деструктивно и това, което го прави такова е нашият избор и взор върху нещата.
Публикувахте от Boriana Dimitrova в 21 юни 2016 година
В последна сметка най-тъмно е преди да се съмне.

Защо не си скучна, ти си правист?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР