Единственото у нас изложение за жилищни имоти и инвестиции –

...
Единственото у нас изложение за жилищни имоти и инвестиции –
Коментари Харесай

Изложение за имоти, кредитиране и инвестиции ще се проведе у нас в началото на април


Единственото у нас ревю за жилищни парцели и вложения –, ще показа на едно място планове на строителни компании, организации, интернационалните вложители, кредитни консултанти и проектанти.

То ще се организира на 01 и 02 април /петък и събота/,

от 10:00 ч. до 18:00 ч. в Grand Hotel Millennium Sofia, а входът за гости ще бъде свободен.

„ Предлагането на парцели пораства, а клиентите влагат доста време за изследване на опциите, по тази причина желаеме на Immobilia Bulgaria да дадем опция на страните да се срещнат и да договарят интензивно в границите на няколко часа.”, разяснява Ивайло Жеглов, шеф на „ Експо Тим ", уредник на ревюто. “Сред главните ни критерии за избор на изложители е сигурността за клиентите. Това ще бъде конгрес, който ще сплотява работата на водачите в бранша и ще подсигурява професионално представяне на всеки артикул. Като уредници ще създадем оптимални условия и подобаваща атмосфера, в която изборът и покупката на стремежи парцел да се трансфорат във вълнуващо събитие.”

Площта на ревюто е планувана за присъединяване на 25 изложители, като измежду потвърдилите присъединяване към този момент са BLD, Luximmo, Stonehard, КРЕЕ – СОФИЯ, АДРЕС Недвижими парцели, ИВИС-ПРОЕКТИРАНЕ И ДИЗАЙН ООД, ЕКСТРАВАГАНС ДИЗАЙН ЕООД, СИТИБУЛ ООД. Събитието се чака да притегли хора от цялата страна, като вероятността е в бъдеще да се трансформира в интернационален конгрес. В програмата на ревюто е включена конферентна част, на която ще бъдат извършени полемики сред водещи експерти в региона на недвижимите парцели, кредитирането и вложенията.

На форума изложителите ще показват своите най-атрактивни предложения в пакет с опция за обезпечаване на финансиране, промоционални благоприятни условия за довършителни работи и редица софтуерни решения за дома.

ЗА ОРГАНИЗАТОРА:

„ Експо Тим” ООД има над 20 години опит в провеждането на изложби, състезания и показване на България в разнообразни интернационалните прояви. Сред събитията, осъществени през годините, са MOTO EXPO за мотоциклетната промишленост, туристическите изложби в Бургас, GOURMET SALON. Компанията е съорганизатор на Автомобилните салони в София, Варна, Бургас и Пловдив. „ Експо Тим” си партнира с Националната лозаро-винарска камара в България, Международен панаир Пловдив, Асоциация на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България, Община Бургас, Министерството на земеделието и горите, редица частни, държавни и общински сдружения и институции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР