Единственото по рода си специализирано търговско изложение BMW и MINI

...
Единственото по рода си специализирано търговско изложение BMW и MINI
Коментари Харесай

BMW и MINI ЕКСПО започва на 15 юни 2023 година

Единственото по рода си профилирано комерсиално ревю BMW и MINI ЕКСПО отваря порти за единадесети път. В рамките на 4 дни от 15 до 18 юни в зала 4 на Интер Експо Център посетителите ще могат да се срещнат с новостите в настоящата гама на BMW, MINI и Motorrad, в това число министър председателите на обновените BMW X5 и BMW X6, първото BMW XM и новото М2. В рамките на ревюто се показват и стратегиите за сертифицирани използвани коли BMW Premium Selection и MINI NEXT. Работното време на BMW и MINI ЕКСПО е от 10:00 до 19:30 часа, а входът е свободен.

Специализираното комерсиално ревю BMW и MINI ЕКСПО е само по рода си у нас и е част от тактиката на BMW Group България да основава спомагателни благоприятни условия за контакт със своите сегашни и бъдещи клиенти и фенове на марките BMW, MINI и BMW Motorrad. В него вземат участие всички търговски сътрудници на BMW Group от цялата страна – Ауто Бавария - София, М Кар – София, Бова Кар - Бургас, М Кар - Варна, М Кар - Пловдив и М Кар - Плевен.

По време на ревюто на едно място могат бъдат преминати всички стадии за покупката на нов или сертифициран използван автомобил, в това число пробно шофиране, утвърждение за лизинг, назад изкупуване и оценка на място от самостоятелен оценител – ДАТ България. Специални експонати показват опциите за повишение на представянето и индивидуализацията на колите с марка BMW с истинските аварийни елементи и съставни елементи BMW M Performance, оферират се и сбирки с lifestyle артикули и аксесоари.

Традиционно по време на BMW Financial Services ще предлага, специфични условия, както и бързо утвърждение за финансов и действен лизинг.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР