Единственият по рода си кино-литературен фестивал Синелибри 2020 ще се

...
Единственият по рода си кино-литературен фестивал Синелибри 2020 ще се
Коментари Харесай

Cinelibri с атрактивна онлайн селекция - slava.bg

Единственият по рода си кино-литературен фестивал Синелибри 2020 ще се организира сред 18 октомври и 8 ноември в София и още седем града в страната под мотото „ Възпитание на възприятията “. Очаква ни вълнуваща поредност от национални и международни министър председатели, съпътстващи срещи и събития. За първи път, в границите на тазгодишното издание, достъп до забележителна част от филмовите заглавия ще имат фенове от цялата страна.

Това ще е допустимо с помощта на паралелните предавания посредством платформата. Всички 25 определени заглавия, включени в атрактивния асортимент за онлайн гледане от всяка точка на България, ще са налични за същия интервал – от 18 октомври до 8 ноември. Всеки филм може да бъде нает за гледане самостоятелно или като част от пакет.

Ето и какви ценови оферти ще можете да откриете в платформата: 1 филм – 7 лева.; 3 кино лентата – 15 лева.; 5 кино лентата – 22 лева.; 10 кино лентата – 35 лева.; всички филми – 47 лева Повече информация за промоционалните пакети ще намерите.

Ако имате въпроси или желаете да следите настояща информация, можете да се присъедините към събитието във фейсбук. Сред най-интригуващите акомодации по книги, които ще могат да се гледат в Neterra TV+, са заглавия като „ Кръстницата “, „ Изключението “, „ Лято 85 “, „ Пилат “, „ Връзки “, „ По време на войната “, „ Крадецът на дните “, „ Една нимфа в Париж “, както и документалния „ Гетсби в Кънектикът “, представящ един нов и по-различен взор към романа на Ф. Скот Фицджералд и неговия воин.

Екранизацията „ Кръстницата “ с превъзходната Изабел Юпер е по романа на Ханелоре Кеър, който влиза в листата на Ню Йорк Таймс за 100-те най-забележителни книги на 2019 година Лентата е по едно и също време занимателна и остро сериозна, като преплита в себе си световете на наркотрафиканти, дилъри, служители на реда и политици. Необикновеният датски трилър „ Изключението “ преглежда по любопитен метод аргументите, които могат да накарат порядъчни хора да извършат на пръв взор немислими неща.

„ Лято 85 “ пък съставлява завладяващия кинематографски взор на Франсоа Озон към тематиката за порастването. Интерес за киноманите ще провокира и акомодацията на Матео Гароне „ Пинокио “, в която неповторимият Роберто Бенини заема ролята на Джепето.

Човешките взаимоотношения във всичките им нюанси попадат под лупата на няколко от филмите в онлайн селекцията. „ Пилат “ по романа на Магда Сабо споделя историята на майка и щерка, в „ Крадецът на дните “ основните герои са татко и детето му, а „ Връзки “ разкрива комплицираните и скрити пластове на един брак, който е пред раздор.

Синелибри, SeeWines и NeterraTV+ дават още една изкусителна опция за всички фенове на литературата, киното и виното. Първите 100 фенове, закупили пакет от 5 кино лентата, получават 5% отстъпка за продуктите на SeeWines. Първите 100 фенове, закупили пакет от 10 кино лентата, получават 10% отстъпка за продуктите на SeeWines.

А първите 100 фенове, закупили пакет от всички филми, получават подаръчен комплект с бутилка бяло вино и бутилка розе, предоставени от SeeWines. След като закупите съответния пакет от NeterraTV+, следва да се свържете посредством персонално известие с Facebook страницата на Синелибри, с цел да научите по какъв начин премията ще стигне до вас.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР