Единадесетото издание на фестивала София Моно 2021 ще стартира на

...
Единадесетото издание на фестивала София Моно 2021 ще стартира на
Коментари Харесай

Николай Урумов открива театралния фестивал София Моно 2021

Единадесетото издание на фестивала " София Моно " 2021 ще започва на 3 юни, а не на 1 юни, както беше разгласен в началото. Промяната се постанова заради неприятната прогноза за времето. Така мюзикълът " Алиса в огледалния свят " на Бон Бон ще се реалокира и показа на нова дата - 7 юни, от 19:30 ч. в парка на Военна академия. Закупените билети ще важат без презаверка.
T еатралният фестивал ще започва публично на 3 юни с моноспектакъла на Николай Урумов – " Лалугер ", който е измежду акцентите в програмата на събитието. Изигран над 200 пъти oт основаването си, прелестният театър сега не може да се види на никое място другаде и за наслада на почитателите ще се показа извънредно в границите на " София Моно ".
През целия месец юни в парка на Военна академия в София, в границите на фестивала, ще бъдат показани едни от най-хубавите, любопитни и обичани на публиката моноспектакли и дребни театрални форми. Новият моноспектакъл на Камен Донев - " Лекция 3 Възгледите на един преподавател за силата на словото ", биографичният на Александра Сърчаджиева - " На живо ", и " Мистериите на Траките " на Драматичен спектакъл " Любомир Кабакчиев " – Казанлък са премиерните заглавия тази година. В уютния парк на Военна академия на особено издигната сцена ще се изявят още от най-обичаните от публиката артисти, измежду които: Виктор Калев, Ненчо Илчев, Димитър Живков, Аня Пенчева, Мариан Бачев, Александър Кадиев, Тончо Токмакчиев, Кирил Ефремов, Яна Огнянова, Емануела Шкодрева, Васил Драганов, Кръстю Лафазанов и други. Децата от " Бон-Бон мюзик " ще показват не един, а два от вълшебните си мюзикъла, а по традиция ще има и кино вечер навън с филм от програмата на " Синелибри ".
Всички събития (с изключение на детските) ще са с начален 21:00 ч., а при утежняване на метеорологичната конюнктура – можете да следите за настояща информация в.
Билетите за спектаклите в програмата на фестивала се продават извънредно в мрежата на Ticketportal.bg и техните сътрудници (ОМВ, Booktrading, Office1Superstore, каса НДК и " Арена Армеец " ), а цената им е от 10 до 50 лева съгласно датата и мястото.
В дните на фестивала пред входа на Военна академия (бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " ), където е и входът към театралната сцена, ще има мобилна билетна каса, която ще работи от 19:00 – до 21:30 ч.

3 юни - " Лалугер " - моноспектакъл на Николай Урумов
5 юни – " Маргаритка " – детско зрелище от 18:00 ч.
6 юни – балетни спектакли на балет " Тиара " от 11:00 и 17:00 ч.
6 юни - " Закуска в Тифани " - киновечер
7 юни - " Алиса в Огледалния Свят " - мюзикъл за деца и с присъединяване на децата от " Бон-Бон Мюзик " – от 19:30 ч. – нова дата
8 юни - " Жената е необичайно животно " - моноспектакъл на Яна Огнянова
10 юни - Премиера - " Лекция  3 за силата на словото " - моноспектакъл на Камен Донев
11 юни - " Аз, досадникът`` - с Мариан Бачев, Александър Кадиев и други
13 юни - Премиера - " Лекция  3 за силата на словото " - моноспектакъл на Камен Донев
15 юни - Премиера - " На живо " - моноспектакъл на Алекс Сърчаджиева
16 юни - Премиера - " Мистериите на Траките " - театър на т-р " Любомир Кабакчиев ", град Казанлък
19 юни- " Преподавай мъчно " - моноспектакъл на Яна Огнянова
20 юни - " Тя, той и още двама трима " - с Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев
21 юни - " Мъжка Задушница " - моноспектакъл на Николай Урумов
22 юни - " Грамофонът " – моноспектакъл на Виктор Калев
23 юни - " Котешката тайфа " – мюзикъл за деца с присъединяване на децата от " Бон Бон мюзик " – от 19:30 ч.
28 юни - Магическият шоу-спектакъл на Ненчо Илчев - от 18:00 ч. – нова дата
29 юни - " Приятна жена в неприятна компания " - с присъединяване нa Емануела Шкодрева, Павел Иванов, Васил Драганов и Кръстю Лафазанов
2 юли - " Живак " - моноспектакъл на Димитър Живков – нова дата
При осъществяване на събитието ще бъдат спазени всички ограничения и рекомендации по отношение на предварителната защита и битката против COVID-19, както и процентното ограничаване на допустимия брой фенове на спектаклите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР